Klargøring af ordrer med Fraud Protect

Ved klargøring af ordrer er der tre måder, hvorpå du kan identificere, om en ordre er beskyttet. Du kan finde beskyttede ordrer, der skal behandes fra din Startside, filtrere siden Ordrer efter status for beskyttelse mod svindel eller se status for beskyttelse mod svindel på enhver individuel ordreside.

Find beskyttede ordrer fra Startsiden

Når Fraud Protect er aktiveret, vises nye opgaver på din Startside:

Fraud protect, opgaver på startsiden

Hvis du klikker på Beskyttede ordrer, der skal klargøres, får du en filtreret visning af siden Ordrer, der kun viser ikke-klargjorte ordrer, der er beskyttet af Fraud Protect.

Hvis du klikker på Ordrer, der skal gennemgås, får du vist en filtreret visning af siden Ordrer, der viser alle ikke-klargjorte ordrer, der ikke er beskyttet. Dette inkluderer ordrer, der ikke er beskyttet på grund af høj risiko for svindel, samt ordrer der er afgivet, før du aktiveret Fraud Protect, og ordrer, der ikke er berettiget til Fraud Protect.

Filtrer ordrer efter status for beskyttelse

Hvis du vil finde beskyttede ordrer, der ikke er klargjort, på siden Ordrer:

1. Fra Shopify-administrator skal du klikke på Ordrer.
  2. Anvend et filter for status for beskyttelse mod svindel:

1. Klik på Flere filtre.
    2. Klik på Beskyttelsesstatus.
    3. Vælg Beskyttet, og klik derefter på Udført.
  3. Anvend et filter for klargøringsstatus:

1. Klik på Flere filtre.
    2. Klik på Klargøringsstatus.
    3. Vælg Ikke-klargjort, og klik derefter på Udført.

Du kan kombinere andre filtre, såsom status for betaling, for at oprette tilpassede søgninger til at strømline ordreklargøringen.

Eksempel på brug af tilpassede filtre til at strømline klargøringen af ordrer

I dette eksempel har Jane aktiveret Fraud Protect til hendes boligindretningsbutik. Hun ønsker hurtigt at klargøre alle beskyttede ordrer og gennemgå alle ikke-beskyttede ordrer. For at forenkle denne arbejdsgang opretter hun to tilpassede søgninger på siden Ordrer ved at følge disse trin:

1. I Shopify-administrator klikker Jane på Ordrer.
  2. Hun filtrerer sine ordrer til kun at vise de ordrer, hvor klargøringsstatussen er ikke-klargjort.
  3. Ved hjælp af filteret Status for beskyttelse indsnævrer hun listen over ikke-klargjorte ordrer til kun at vise dem, som er beskyttede.
  4. For at gemme den tilpassede søgning klikker hun på Gem filtre og giver filtret navnet “Beskyttede ordrer til klargøring”.
  5. Jane gentager disse trin, men hun angiver beskyttelsesstatussen til "Ikke beskyttet" og giver filtret navnet "Ikke-beskyttede ordrer, der skal gennemgås".

Jane har nu to tilpassede søgninger, der strømliner hendes proces til ordreklargøring.

Se en ordres status for beskyttelse mod svindel

Du kan se status for svindelsebeskyttelse på hver enkelt ordreside.

Trin:

1. Fra Shopify-administrator skal du klikke på Ordrer.
  2. Klik på ordrenummeret for den ordre, du vil gennemgå.
  3. Kig efter Fraud Protect-kortet.

En ordre kan være beskyttet, ikke-beskyttet, afventende status på beskyttelse mod svindel eller ikke-kvalificeret. Afhængigt af ordrens status vil du se følgende indikatorer på ordresiden:

Beskyttet ordre

Hvis en ordre er beskyttet, viser kortet Fraud Protect"Denne ordre er beskyttet mod svindel". Denne ordre er beskyttet, så du kan trygt klargøre den. Hvis der er en chargeback pga. svindel for denne ordre, behøver du ikke foretage dig noget. Shopify godtgør beløbet til din konto og håndterer tvisten vedrørende din chargeback for dig. Få mere at vide om, hvad der sker, hvis der er en chargeback pga. svindel på en beskyttet ordre.

Ikke beskyttet ordre

For en ordre, der ikke er beskyttet, vises banner med ikke beskyttet, og Fraud Protect-kortet viser "Denne ordre kan ikke beskyttes, da dens risikoniveau er for højt".

Gennemgå denne ordre nøje, og annuller den eller klargør den for egen risiko. Hvis der er en chargeback pga. svindel for denne ordre, godtgøres omkostningerne ikke automatisk. Få mere at vide om, hvad der sker, hvis der er en chargeback pga. svindel på en ordre, der ikke er beskyttet.

Afventer status for beskyttelse mod svindel

Når der afgives en ordre i din butik, ved du normalt med det samme, om den er beskyttet eller ej. I sjældne tilfælde kan det tage nogle få minutter, før en ordre er analyseret for risiko for svindel. Hvis status for beskyttelse mod svindel for en ordre afventer, har den et banner med "afventer", og kortet Fraud Protect viser "Denne ordres status for beskyttelse mod svindel afventer".

På dette stadie er ordrens risiko endnu ikke blevet analyseret. Vent med at beslutte, om du vil klargøre denne ordre, indtil svindelanalysen er gennemført, og ordren klassificeres som “beskyttet” eller “ikke-beskyttet”. Du kan prøve at opdatere siden for at se, om statussen har ændret sig.

Ordrer, der ikke er berettigede

Ikke-kvalificerede ordrer til Fraud Protect har ikke et Fraud Protect-kort. Du vil i stedet have et Svindelanalyse-kort, der fortæller dig, at ordren ikke er kvalificeret til Fraud Protect, og som indikerer, om ordren har lav, medium eller høj risiko. Ordrer, der ikke er kvalificerede til Fraud Protect – såsom PayPal- eller POS-ordrer – kan behandles på samme måde som før, du opsatte Fraud Protect.

Da denne ordre ikke er kvalificeret til beskyttelse, godtgøres du ikke automatisk for det tilbagebetalte beløb, hvis du klargør ordren, og der er en chargeback pga. svindel. Få mere at vide om chargebacks.