Om Shopify Balance og udbetalinger

Efter du har tilmeldt dig en Shopify Balance-konto, angives din primære konto automatisk som din Shopify Payments-udbetalingskonto. Dette betyder, at du ved at bruge din primære Balance-konto kan modtage penge fra dine Shopify-salg op til syv dage tidligere end hos en bank. Arbejdsdage omfatter ikke weekender eller amerikanske helligdage.

Udbetalinger fra Shopify Payments til din Shopify Balance-konto

Udbetalinger fra Shopify Payments kan ankomme op til 7 dage tidligere end hos en bank. Udbetalinger fra Shopify Payments til en ekstern bankkonto kan tage op til 5 dage. Det kan også tage op til 3 ekstra dage for banker at behandle overførsler. Tidsrammerne varierer efter pengeinstitut.

Tidslinje for Shop Pay Afbetaling-udbetalinger

Skift din udbetalingskonto

Du kan til enhver tid ændre den konto, som dine Shopify Payments-indtægter indbetales på.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Vælg din udbetalingskonto.

3. På siden Kontooplysninger klikker du på Administrer konto.

4. Klik på Rediger konto til udbetaling på siden Shopify Balance-konto.

5. Angiv dine nye kontooplysninger, og klik derefter på Gem.

6. Vælg en årsag til kontoændringen i rullemenuen i dialogboksen Skift udbetalingskonto, og klik derefter på Bekræft.

7. Følg vejledningen for at fuldføre tofaktorgodkendelsen.

8. Klik på Udført.

Sådan skifter du din udbetalingskonto til en tredjepartskonto

Selvom du ændrer din udbetalingskonto til en tredjepartskonto, lukkes eller deaktiveres din Shopify Balance-konto ikke. Du kan fortsætte med at bruge alle aktive Shopify Balance-betalingskort og optjene Shopify Balance-belønninger for transaktioner, der er foretaget med din Shopify Balance-konto.

Overfør dine PayPal-udbetalinger til Shopify Balance

Hvis du modtager udbetalinger i PayPal, kan du automatisk overføre dem til din Balance-konto og administrere dine udbetalinger fra ét samlet sted.

Trin:

1. Log ind på din PayPal-virksomhedskonto.
  2. Gå til afsnittet Wallet på din PayPal-konto.
  3. Klik på Tilknyt en bank eller Vælg din bank.
  4. Indtast nogle få bogstaver i feltet Søg efter bank (f.eks. abc).
  5. Når beskeden Vi kunne ikke finde din bank vises, klikker du på Indtast dine bankoplysninger.
  6. Angiv routing- og kontonumre for din Balance-konto. Du kan finde dine kontooplysninger på din Balance-konto. Når du angiver dine oplysninger, vises din Balance-konto som Evolve Bank &Trust, der leverer banktjenester til Shopify Balance.
  7. Følg vejledningen for at bekræfte din bankkonto. PayPal beder dig om at bekræfte beløbene på to små indbetalinger, der er sendt til din Balance-konto.
  8. Når du har bekræftet din konto, skal du gå til din PayPal-virksomhedskonto og derefter aktivere automatiske overførsler og vælge Evolve Bank & Trust som din bank. Du kan vælge, hvor ofte du ønsker, at dine PayPal-indtægter skal overføres til din Balance-konto.

Om brugen af Shopify Balance konto på tværs af flere butikker

Din Shopify Balance-konto kan kun fungere som udbetalingskontoen for den Shopify-butik, som den er direkte knyttet til. Hvis du driver flere Shopify-butikker, skal hver butik have sin egen angivne Shopify Balance-konto. Hvis du forsøger at bruge den samme Shopify Balance-konto på tværs af forskellige butikker, vil det ikke fungere korrekt. Det betyder, at du ikke modtager de specifikke fordele, der er knyttet til Shopify Balance for disse yderligere butikker. I stedet vil udbetalinger, der er beregnet til andre butikker, blive behandlet under standardindstillingen og vises som Evolve Bank i stedet for Shopify Balance.