Shopify Balance

Shopify Balance er en konto, der giver dig mulighed for at administrere din butiks betalinger og transaktioner fra ét samlet sted. Du kan tilføje en anden konto for at tildele penge til udgifter som f.eks. løn. Du kan også optjene kontant tilbagebetaling og modtage partnertilbud, når du bruger dit Shopify Balance-kort.

I nogle områder kan din Shopify Balance-konto bruges til at betale dine Shopify-fakturaer, som f.eks. abonnementsgebyrer. Hvis du vil betale Shopify-fakturaer med din Shopify Balance-konto, skal du opsætte dit Shopify Balance-kort som din primære betalingsmetode.

I dette afsnit