Temadokumentation

Du kan använda dokumentationen till ditt tema för att se vilka avsnitt och inställningar som ingår i temat, och om du vill ha hjälp om hur du använder temafunktionerna. Du hittar dokumentation till varje tema i Shopify Theme Store.

Gratisteman från Shopify

Om du vill se dokumentationen till ett gratistema från Shopify går du till Teman från Shopify och klickar på ditt temas namn.

Betalteman

Du kan visa dokumentationen för ett betalt tema via temaredigeraren i din Shopify-admin på en dator eller mobil webbläsare.

Steg:

1. Från din Shopify-admin går du till Webbshop > Teman.
  2. Hitta det tema du vill redigera och klicka på Anpassa.
  3. Klicka på ...
  4. Klicka på View documentation (Visa dokumentation).