Kontakte en Shopify-butikk om en bestilling

Hvis du er kunde i en Shopify-driftet butikk og trenger hjelp med en bestilling du har lagt inn, må du kontakte butikken direkte. Når du legger inn en bestilling i en butikk som bruker Shopify, bestiller du direkte fra den virksomheten. Disse virksomhetene er ansvarlige for sine retningslinjer, forretningspraksis og produktene du kjøper.

I de fleste tilfeller kan du kontakte en butikk på følgende måter:

• ringe per telefon
  • gjennomgå bestillingsbekreftelsesdetaljene for å se butikkens kontaktinformasjon eller oppdateringer om bestillingssporing
  • sende en e-post
  • bruke et contact us-skjema på butikkens nettsted
  • bruke en meldingsapp for sosiale medier, som Facebook Messenger

Tips til en bedre netthandelsopplevelse

For å sikre positive netthandelsopplevelser med Shopify-driftede butikker bør du vurdere følgende tips til netthandel:

• Finn butikkens kontaktinformasjon: Se etter dedikerte e-postadresser, telefonnumre eller alternativer for støttechat som gjør det enkelt å få hjelp før du legger inn bestillingen.
  • Les butikkens retningslinjer: Se etter koblinger til butikkens retningslinjer i nettbutikken eller på betalingssidene, og gå nøye gjennom detaljene. For internasjonal frakt er det viktig å undersøke om ytterligere tollplikter og avgifter tilkommer. Hvis du har noen spørsmål, må du ikke nøle med å ta kontakt med butikken før du gjør et kjøp.
  • Betal sikkert: En sikker nettbutikkasse ivaretar personvern og sikrer dine personopplysninger. Se etter kjente betalingsmåter, som PayPal eller Shop Pay. For å identifisere en sikker kasse må du kontrollere at kassekoblingen starter med https://. s i https:// indikerer en sikker tilkobling.
  • Gjør undersøkelser: Les produktomtaler eller bruk søkemotorer som Google til å innhente informasjon om en bedrift, og finn ut mer om andre kunders opplevelser. Husk at dersom et tilbud virker «for godt til å være sant», så er det sannsynligvis det.

Ved å følge disse tipsene kan du forbedre netthandelsopplevelsen og føle deg mer trygg på kjøpene dine.

Finn URL-adressen til bestillingsbekreftelsen

Prøv følgende trinn for å finne URL-adressen til bestillingsbekreftelsen:

1. Finn og åpne e-posten med bestillingsbekreftelse.
  2. I e-posten klikker du på Vis bestillingen din. Du blir omdirigert til butikkens nettsted, hvor du kan se informasjon om bestillingen.
  3. Undersøk URL-adressen i nettleserens adressefelt. URL-adressen skal ligne på følgende URL-eksempel:
https://shop-name.com/1234567/orders/3eafe8f0d00763d09a4fc302589d2747

Shop-app

Hvis du bruker Shop-appen, finner du nyttige ressurser ved å besøke Shop-hjelpesenter:

Shop Pay Avdrag

Shop Pay Avdrag driftes og leveres av Affirm, og er bare tilgjengelig i enkelte butikker. For mer informasjon om Shop Pay Avdrag-betalinger og-finansiering, som hvorfor du ikke er godkjent, kan du besøke Shop Pay Avdrag-hjelpesenter, drevet av Affirm.

Finn de beste måtene å få hjelp på

Besøk Shop-hjelpesenteret for å finne ut hvordan du kontakter en butikk eller en transportør, eller rapporterer et problem med bruk av Shop-appen.

Personverninformasjon for kunder

Shopify tilbyr programvare og maskinvare som brukes av våre forhandlere til drift av deres virksomheter. Vi selger ikke produkter direkte til forbrukere. For mer informasjon om hvordan vi bruker dine opplysninger etter instrukser fra våre forhandlere, kan du se personvern for kunder.

Rapporter et problem med en Shopify-butikk eller -forhandler

For å rapportere et problem du har med en Shopify-butikk eller -forhandler, er det flere ulike skjemaer du kan fylle ut: