Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut toimittavat asiakkaidesi tilaukset perille. Useimmille palveluille voit toimittaa itse paketteja ja osan kanssa voit sopia noutoajankohdan omasta toimipisteestäsi. Useimmat kuljetuspalvelut voivat myös noutaa tilauksen mistä tahansa käyttämästäsi varastosta tai jakelupalvelusta.

Shopify tekee yhteistyötä useiden kuljetuspalveluiden kanssa ja on integroitunut monien suurimpien kuljetustoimijoiden kanssa.

Shopify Shipping -kuljetuspalvelut, jotka integroituvat Shopifyn kanssa

Käytettävissä olevien kuljetuspalveluiden määrä riippuu yrityksesi sijainnista ja siitä, sisältyvätkö kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut Shopify-sopimukseesi. Osa kuljetuspalveluista tarjoaa alennettuja hintoja, jotka ovat kaikkien Shopify-kauppiaiden saatavilla, ja mahdollistavat lähetystarrojen ostamisen suoraan Shopify administa.

Jakelupaikoistasi riippuen voit ostaa tarroja seuraavilta kuljetuspalveluilta Shopify Shipping -palvelun kautta:

Alueittain käytettävissä olevat kuljetuspalvelut
Jakelupaikka Kuljetuspalvelut
Yhdysvallat
  • USPS
  • UPS (ei Puerto Ricossa)
  • DHL Express (vain Yhdysvaltain mantereella)
  • FedEx by Shippo
  • Kanada
  • Canada Post
  • UPS
  • Australia
  • Sendle
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Evri (Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiville yrityksille)
  • DPD (Isossa-Britanniassa toimiville yrityksille)
  • Ranska
  • Colissimo (Ranskassa toimiville yrityksille)
  • Mondial Relay (Ranskassa toimiville yrityksille)
  • Chronopost (Ranskassa toimiville yrityksille)
  • Italia
  • Poste Italiane (Italiassa toimiville yrityksille)
  • Espanja
  • Correos (Espanjassa toimiville yrityksille)
  • Kolmannen osapuolen kuljetuspalvelut

Jos sinulla on oma tili kelvollisen kuljetuspalvelun palvelussa, voit yhdistää kolmannen osapuolen kuljetuspalvelun tilin Shopify adminiin ja näyttää sitten kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut asiakkaillesi kassalla.

Saat lisätietoja Shopify Adminiin yhdistettävistä kuljetuspalvelun tileistä seuraavasta taulukosta.

Kolmannen osapuolen kuljetuspalvelujen tilit
    Kuljetuspalvelu Oikeuksien kuvaus
    UPS
  • Näytä UPS:n laskemat toimituskulut kassalla.
  • Jakelupaikkojen käytettävissä maailmanlaajuisesti.
  • Jos sinulla on Yhdysvalloissa sijaitseva jakelupaikka, voit ostaa UPS:n lähetystarroja, toimitusvakuutuksen ja palautustarroja suoraan Shopify administa.
  • USPS
  • Näytä USPS:n laskemat toimituskulut kassalla.
  • Yhdysvalloissa sijaitsevien jakelupaikkojen käytettävissä.
  • Canada Post
  • Näytä Canada Postin laskemat toimituskulut kassalla.
  • Kanadassa sijaitsevien jakelupaikkojen käytettävissä.
  • Osta Canada Post -lähetystarroja suoraan Shopify Administa.
  • FedEx
  • Näytä FedEx:n laskemat toimituskulut kassalla.
  • Jakelupaikkojen käytettävissä maailmanlaajuisesti.
  • Joillakin kuljetuspalveluilla on sovelluksia, jotka ilmoittavat lasketut hinnat kassalla. Saat lisätietoja Shopify App Storesta.