Langaton Star Micronics MCW10 ‑LAN-laite

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• käytät Shopify POS -sovellusta
  • sinulla on yhteensopiva iPad- tai iPhone, jossa käytössä iOS 12.2 -käyttöjärjestelmäversio
  • sinulla on Star Micronics mC-Print3 ‑kuittitulostin ja/tai Star Micronics TSP143IVUE ‑kuittitulostin.

Langattoman Star Micronics MCW10 ‑LAN-laitteen hankintapaikka

Langaton Star Micronics MCW10 ‑LAN-laite on saatavilla Shopify Hardware Storesta. Valinnaisena lisäosana tai kuittitulostinpakan osana on tarjolla vaatimukset täyttäviä tulostimia.

Muissa maissa toimivat Shopify-kauppiaat voivat käyttää langatonta Star Micronics MCW10 ‑LAN-laitetta, mutta he eivät voi ostaa sitä Shopify Hardware Storesta.

Lisätietoja on saatavilla valmistajan laitteiston käyttöohjeista.

Langattoman Star Micronics MCW10 ‑LAN-laitteen yhdistäminen kuittitulostimeen

Ennen kuin voit käyttää langatonta Star Micronics MCW10 ‑LAN-laitetta, sinun on yhdistettävä laite kuittitulostimeen. Yhteensopivia kuittitulostimia ovat Star Micronics mC-Print3 ‑kuittitulostin ja Star Micronics TSP143IVUE ‑kuittitulostin.

Vaiheet:

1. Varmista, että kuittitulostimen virta on kytketty pois päältä.
  2. Kytke LAN-kaapelin toinen pää MCW10-laitteen LAN 1 ‑porttiin. Voit käyttää LAN 2 ‑porttia lisäkuittitulostimelle.
  3. Kytke LAN-kaapelin toinen pää kuittitulostimen ethernet-porttiin.
  4. Kytke USB-kaapeli MCW10-laitteen USB-porttiin ja USB-kaapelin toinen pää kuittitulostimeen. Kuittitulostimien USB-portti on yleensä merkitty merkinnällä "iPAD 2.4A".
  5. Käynnistä kuittitulostin.
  6. Tarkista, että virran LED-merkkivalo ja LAN 1 ‑portin LED-merkkivalo palavat ja että WLANin LED-merkkivalo vilkkuu hitaasti.

MCW10-laitteen verkkoasetusten alustaminen

Jos MWC10-laite on ollut käytössä tai olet toistamassa yhteysprosessia, sinun on alustettava laitteen verkkoasetukset niin, että MCW10 voi muodostaa yhteyden uuteen verkkoon.

Vaiheet:

1. Varmista, että laite on yhdistetty kuittitulostimeen.

2. Paina laitteen sivussa olevaa nollauskytkintä ja pidä sitä painettuna vähintään viiden sekunnin ajan.

3. Kun virran LED-merkkivalo vilkkuu ja muut LED-valot sammuvat, aloita alustus vapauttamalla nollauskytkin.