Bing Ads -konversioseurannan määrittäminen

Voit lisätä Bing-mainosten konversioseurannan Shopify-kauppaasi ymmärtääksesi Bingiin liittyvien markkinointitoimien vaikutukset paremmin. Jos esimerkiksi näytät kahta mainosta Bingissä eri tuotteille, konversioseurannan avulla voit nähdä, kumpi mainos johti isompaan myyntimäärään.

Jotta voit aloittaa Bing-mainosten seurannan, sinulla on oltava Bing Ads -tili. Sinun on luotava Universal Event Tracking (UET) -tunniste Bing Ads -tilillesi, jonka jälkeen voit lisätä UET-tunnisteen Shopify-tiliisi.

Lisätietoja Bingistä ja Bing-tuki ovat saatavilla Microsoft Advertising Help Centeristä.

Bing Ads -tilin rekisteröiminen Microsoftin kanssa

Jos sinulla ei ole Bing Ads -tiliä, voit hankkia tilin kirjautumalla sitä varten.

Universal Event Tracking -tunnisteen luominen

Jotta saat Universal Event Tracking (UET) ‑tunnisteen, sinun on määritettävä itsellesi Bing Ads ‑tili. Kun tili on määritetty, kirjaudu sisään ja luo UET-tunniste. Jos tarvitset apua Bing Ads ‑tiliisi liittyen, ota yhteyttä Microsoft Advertising Help Centeriin.

Universal Event Tracking -tunnisteen lisääminen Shopify-kauppaan

1. Kirjaudu sisään Bing Ads -tilillesi.
  2. Etsi ja kopioi UET-tunnisteesi.
  3. Lisää UET-tunniste teemaasi:

1. Valitse Shopifyn-tililläsi Verkkokauppa > Teemat.
    2. Klikkaa ...-painikkeen pudotusvalikkoa ja klikkaa sitten Muokkaa koodia.
    3. Avaa theme.liquid -tiedosto ja etsi <head> -osa.
    4. Liitä kopioitu UET-tunniste mihin tahansa <head>- ja </head> -tunnisteen väliin ja klikkaa sitten Tallenna.
  4. Lisää UET-tunniste kiitos-sivulle:

1. Valitse Shopify-tililläsi Asetukset > Kassa.
    2. Liitä Lisäkomentosarjat-osaan UET-tunniste ja klikkaa sen jälkeen Tallenna.

Konversioseurannan määrittäminen

Kun olet lisännyt kauppaan Universal Event Tracking (UET) -tunnisteen, voit määrittää Bing Ads -tilisi konversioseurannan seurataksesi tiettyjä tapahtumia. Seuraavassa on joitakin tavallisia tapahtumia, joita saatat haluta seurata:

• Asiakas saavuttaa halutun sivun - Jos haluat seurata, kuinka moni ihminen vierailee mainokseen linkitetyllä sivulla, voit lisätä konversioseurannan samaan URL-kohdeosoitteeseen, jonka teit mainostasi varten.

• Asiakas suorittaa maksun kassalle - Jos haluat seurata, kuinka moni asiakas tekee ostoksen napautettuaan mainostasi, voit lisätä konversioseurannan URL-kohdeosoitteeseen, joka sisältää termin thank_you.

Lisätietoja Bingistä ja Bing-tuki ovat saatavilla Microsoft Advertising Help Centeristä.