Colorblock

Colorblock on Shopifyn ilmainen Online Store 2.0 -teema, joka on suunniteltu vaate- ja asustekauppojen tarpeisiin. Teemassa on suuri tuoteluettelo ja reilusti luonnetta.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Colorblock-teemaa

Colorblock tarjoaa seuraavia etuja verkkokaupallesi:

• Se on luotettava ja rohkea teema, joka auttaa brändiäsi erottumaan joukosta epätavallisen typografia ja mukautettavien värilohkojen ansiosta luoden trendikkään, kuvakirjamaisen ilmeen.
  • Voit korostaa kaiken kokoisia kokoelmia avattavilla valikoilla ja laajoilla suodatusominaisuuksilla.
  • Esittele brändiäsi ja hassuttele rohkeilla väreillä ja varjoilla, jotka vangitsevat asiakkaiden katseen.
  • Pääsy uusimpiin ominaisuuksiin.

Colorblock-teeman mukauttaminen

Colorblockissa on yksilöllinen suunnitelma "Tietoa meistä" -sivullesi. Voit kertoa brändisi tarinan avaamalla Colorblockin teemaeditorissa ja klikkaamalla sitten näytön yläreunassa olevaa pudotusvalikkoa. Valitse Sivut ja lataa sitten malli klikkaamalla Tietoja. Lisätietoja mallien käyttämisestä sivuilla on mallin dokumentaatiossa.

Etsi teemaeditorista Colorblock-teeman ainutlaatuinen Tietoa meistä -sivu

Osioiden ja lohkojen avulla voit järjestää kauppasi sisältöä joustavammin ja voit hallita verkkokauppasi käyttötuntumaa ilman, että koodia tarvitsee muokata. Voit valmistella Colorblockin verkkokauppaasi varten lisäämällä ja mukauttamalla osioita ja lohkoja sekä muokkaamalla teeman asetuksia.

Lue lisää Colorblockin osioiden mukauttamisesta ja teema-asetuksista, jotta voit rakentaa liiketoimintaasi, tuotteisiisi ja brändiisi sopivan verkkokaupan.