Metaobjekteihin viittaaminen

Jos haluat käyttää metaobjektia Shopifyn tietyssä osassa, kuten tuotteissa, tilauksissa tai asiakkaissa, luo metakenttäviittaus. Jos olet esimerkiksi luonut "Tuoteominaisuudet"-metaobjektin ja haluat käyttää sitä tuotesivuillasi, voit luoda tuotemetakentän, joka viittaa tähän tiettyyn metaobjektiin. Viittauksen avulla voit näyttää yksilöllisiä tuoteominaisuuksia tietyissä tuotteissa. Voit esimerkiksi viitata tuotteeseen A "Kestävyys"-nimisellä merkinnällä ja tuotteeseen B "Materiaalit"-nimisellä merkinnällä.

Metaobjektin viittauksen luominen

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Mukautetut tiedot.
  2. Valitse kaupan osa, johon haluat luoda viitteen. Esimerkiksi Tuotteet.
  3. Klikkaa Lisää määritelmä.
  4. Kirjoita Nimi-kenttään määritelmäsi nimi.
  5. Klikkaa Valitse tyyppi > Metaobjekti. Haluat ehkä nimetä tämän metakentän samalla nimellä kuin metaobjektisi, jotta se on helppo löytää myöhemmin. Voit myös valita kohdan Sekalainen viite, ja sen avulla voit valita useamman kuin yhden metaobjektityypin.
  6. Tee joku seuraavista:

• Valitse Yksi arvo, jos haluat näyttää vain yhden merkinnän tuotetta kohden.
    • Valitse Arvojen luettelo, jos haluat näyttää tuotteessa useamman kuin yhden merkinnän.
  7. Valitse Myyntipaikat, jotta metakenttäsi sisältö on myyntipaikkasi käytettävissä.

8. Klikkaa Tallenna.

Nyt kun olet muodostanut suhteen resurssin ja metaobjektin välille, liität tietyt merkinnät tiettyihin tuotteisiin, joissa haluat metaobjektien näkyvän.

Merkintöjen yhdistäminen

Kun olet määrittänyt metaobjektisi, lisännyt muutamia merkintöjä ja luonut metaobjektin viitemäärityksen, voit linkittää yksittäiset merkinnät kaupan muihin osiin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa siihen kauppasi osaan, jossa haluat sisältömerkintöjen näkyvän. Voit esimerkiksi siirtyä Adminissa tuotesivulle kohdasta Tuotteet.
  2. Etsi Metakenttä-osassa aiemmin luomasi mukautettu määritys ja klikkaa määrityksen nimeä. Jos luomaasi metakentän määritelmää ei ole luettelossa, klikkaa Näytä kaikki.
  3. Klikkaa Valitse merkintä. Pudotusvalikossa näkyvät vain kaikki vastaavat tämäntyyppiset merkinnät. Jos määrität määritelmän hyväksymään arvojen luettelon, voit valita useita merkintöjä.
  4. Linkitä merkinnät muihin tuotteisiin tarvittaessa toistamalla edellä olevat vaiheet.

Voit myös luoda merkintöjä viitatusta lähteestä. Klikkaa Luo uusi luodaksesi uuden merkinnän, johon tuote A viittaa automaattisesti ja joka on myös saatavilla muiden tuotteiden viitteeksi.

Yhdistetyn viitteen luominen

Voit luoda yhdistetyn viitteen käyttämällä viitteen luomisen ohjeita.

Yhdistetty viite voidaan liittää myyntipaikkaasi vain Liquidin kautta tai mukautettujen myyntipaikkojen Storefront API:n ja Hydrogenin kautta.

Lue lisää kehittäjien mukautetuista tiedoista.