Administration af dine brandingmaterialer

Du kan føje dine brandingmaterialer til siden med indstillinger for dit Brand og bruge dem på tværs af salgskanaler, temaer og apps, der er integreret med Brand API'en.

Brandintegration

Det er salgskanalen, appen eller temaet, der bestemmer, hvordan brandingmaterialerne bruges. På siden Brand kan du finde en liste over alle salgskanaler og apps i din butik, som er integreret med Brand. Brandingmaterialer bruges som en standardindstilling. Dette betyder, at dine brandingmaterialer automatisk synkroniseres med alle funktioner, der bruger Brand API'en, når du har tilføjet dem.

Shopifys Online Store 2.0-temaer burde automatisk trække dine brandingmaterialer ind i dine temaindstillinger. Hvis brandingmaterialerne ikke automatisk udfylder dataene i dit tema, skal du muligvis trække brandingmaterialerne ind i temaet manuelt.

Åbn temaeditoren for at knytte dine brandingmaterialer til temaet manuelt. Klik på den blok eller det afsnit, der bruger brandingmaterialer, f.eks. din butiks sidehoved. Klik på knappen Tilknyt dynamisk kilde i blokken Logobillede.

Billede af siden til valg af billede for logoer i temaindstillingerne. Knappen for tilknytning af dynamisk kilde er fremhævet.

Vælg de brandingmaterialer, du vil bruge i sidehovedet, og klik derefter på Tilknyt.

Panelet til tilknytning af dynamisk kilde med Standardlogo er valgt.

Brandingmaterialer

Du kan oprette dine brandingmaterialer gratis. Få mere at vide om gratis værktøjer, du kan bruge til at køre din virksomhed.

Logoer

Tilføj logobilleder for dit brand. Standardlogoet bruges til de mest almindelige logoapplikationer. Du skal bruge et kvadratisk logo til kanaler på sociale medier og til profilbilleder. Dette logo kan blive beskåret til en cirkel.

Krav til logoer

Inden du vælger eller uploader dine logobilleder, skal du sikre dig, at dine filer opfylder følgende krav:

Krav til logoaktiver
Brandingmaterialer Beskrivelse Betingelser
Standardlogo Et logo, der bruges til de mest almindelige logoapplikationer. Et godt logo er synonymt med dit butiksnavn og skabt med dit brands primære farver.
  • PNG- eller JPEG-format
  • Mindst 512 pixels bredt
Kvadratisk logo Du skal bruge et kvadratisk logo til kanaler på sociale medier og til profilbilleder. Dette logo kan blive beskåret til en cirkel, hvis platformen bruger runde billeder i stedet for kvadratiske billeder.
  • PNG- eller JPEG-format
  • Der anbefales en størrelse på mindst 512 x 512 px

Tilføj dine logofiler

1. Klik på Indstillinger > Brand i Shopify-administratoren.
  2. Tilføj eller vælg dine brandlogoer fra dine billeder i afsnittet Logoer. Du kan søge efter et specifikt filnavn i Søg efter filer, sortere dine eksisterende billeder i Sortér eller ændre visningen fra en Listevisning til en Gittervisning ved hjælp af rullemenuen. Du kan også tilføje billeder fra din computer i Tilføj billeder eller trække og slippe billeder fra et andet vindue.
  3. Gentag trin 2 for at vælge eller tilføje et kvadratisk logo.
  4. Klik på Gem.

Du kan ændre eller fjerne dine filer med logobilleder når som helst ved at klikke på den relevante knap. Du kan kun have én fil pr. logotype.

Farver

Dit brand kan have specifikke primære farver, sekundære farver eller kontrastfarver, som bruges i din webshop eller på sociale medier.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Brand i Shopify-administratoren.
  2. Klik på tegnet + under overskriften Farver for at tilføje en primær farve.
  3. Du kan vælge en primær farve med farvevælgeren. Du kan også angive en gyldig hexadecimal farvekode i tekstfeltet.
  4. Valgfrit: Tilføj en sekundær primær farve på samme måde, som du valgte den første farve på.
  5. Vælg en kontrastfarve på samme måde, som du valgte dine forrige farver på.
  6. Gentag ovenstående trin for at vælge sekundære farver og en sekundær kontrastfarve.
  7. Klik på Gem.

Coverbillede

Et coverbillede er et nøglebillede, som viser dit brand på profilsider og i apps.

Krav til coverbilleder

Inden du vælger eller uploader et coverbillede, skal du sikre dig, at filen opfylder følgende krav:

• Filformat: PNG eller JPEG
  • Fildimensioner: Den anbefalede størrelse er mindst 1920 x 1080 px

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Brand i Shopify-administratoren.
  2. Klik på tegnet + under overskriften Coverbillede.
  3. Vælg et billede, du vil bruge som coverbillede. Du kan også søge efter et specifikt filnavn i Søg efter filer, sortere dine eksisterende billeder i Sortér eller ændre visningen fra en Listevisning til en Gittervisning ved hjælp af rullemenuen. Du kan også tilføje billeder fra din computer i Tilføj billeder eller trække og slippe billeder fra et andet vindue.
  4. Klik på Udført.
  5. Klik på Gem.

Slogan

Et slogan er fængende blikfang for dit brand. Dit slogan kan være op til 80 tegn. Klik på + for at tilføje dit brands slogan, og klik derefter på Gem.

Beskrivelse:

Tilføj en kort beskrivelse af dit brand. Denne beskrivelse bruges ofte i info eller opslag fra din butik og bør ikke være længere end 150 tegn. Klik på + for at tilføje en kort beskrivelse af dit brand, og klik derefter på Gem.

Hvis du har Shopify Starter-abonnementet, kan du føje SoMe-links til dit brands indhold. Links til konti på sociale medier, der tilføjes i afsnittet Brand i Shopify-administratoren, vises i dine produktlinks.

1. Klik på Indstillinger > Brand i Shopify-administratoren.
  2. Rul ned til afsnittet SoMe-links.
  3. Brug rullemenuen til at vælge en SoMe-platform.
  4. Indtast linket til din konto i de angivne felter. Brug den fulde webadresse, f.eks. https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.