Mailsporing og analyser

Sporing af åbninger viser, hvor mange af de mails, som du sender via Shopify Email, der åbnes af modtagerne. Sporing af åbninger er aktiveret som standard og giver dig en åbningsrate i rapportafsnittet af alle dine sendte Shopify Email-kampagner. Dataene for sporing af åbninger viser det samlede antal mails, der er blevet åbnet, og af hvilke modtagere.

Andre statistikker, der vises i rapporten for hver mailkampagne omfatter:

• Leveringsraten, der fortæller dig, hvor mange mails der er korrekt leveret
  • Hvor mange abonnenter, der afmeldte sig
  • Hvor mange abonnenter, der klikkede på et link i mailen
  • Hvor mange gange mailen blev rapporteret som spam
  • Hvor mange unikke besøgende din butik fik via mailen
  • Hvor mange gange et besøg i din butik via mailen resulterede i, at der blev lagt varer i indkøbskurven
  • Hvor mange ordrer der blev afgivet af kunder, som besøgte din butik via mailen
  • Beløbet i salg, der er foretaget ved besøg i din butik via mail

Se analyserapporten for din mailkampagne

Der genereres en rapport, når du har sendt en mailkampagne. Du kan bruge denne rapport til at få et indblik i, hvor godt kampagnen klarer sig. Du kan identificere de abonnenter, der har udført specifikke handlinger for mailen, eller hvor mailen blev afvist. Du kan også eksportere CSV-filer med lister over de abonnenter, der har udført hver enkelt handling.

1. Klik på Markedsføring i Shopify-administratoren.
  2. Klik på den mail, du vil gennemgå analyserne for, under Seneste markedsføring.
  3. Klik på Se rapport under forhåndsvisningen af mailen i afsnittet KAMPAGNEOVERSIGT.
  4. Valgfrit: Se eller eksportér specifikke data om de kunder, der udførte specifikke handlinger:
    • Hvis du vil se dataene for en specifik parameter, skal du klikke på parameteren under Mailinteraktion.
    • Hvis du vil eksportere dataene for en specifik parameter, skal du klikke på parameteren under Mailinteraktion og derefter klikke på Eksportér.

Vælg din indstilling for sporing af åbninger

1. I Shopify-administratoren under Apps skal du gå til Email > Indstillinger.
  2. I afsnittet Sporing af åbninger vælger du enten Optimer sporing af åbninger (anbefalet), Spor alle åbninger af mails, Bed om samtykke eller DO NOT TRACK.
  3. Klik på Gem.

Dine indstillinger for sporing af åbninger afgør, hvordan din Shopify-butik indsamler analyser af Shopify Email:

• Optimer sporing af åbninger (anbefalet): Shopify indsamler åbningsraten for dine kampagner med e-mailmarkedsføring og hjælper dig med at beskytte dit ry som afsender. Vælg denne indstilling for at afbalancere valg for beskyttelse af kundens data med indsamlingen af data.
  • Spor alle åbninger af mails: Antallet af abonnenter, som åbninger dine kampagner med e-mailmarkedsføring, indsamles. Dette kaldes også for "åbningsrate". Denne indstilling giver dig den mest detaljerede rapportering af din åbningsrate.
  • Bed om samtykke: Abonnenter kan tilvælge sporing ved at klikke på Tilmeld dig sporing af åbninger af mails, som findes i sidefoden på dine kampagner med e-mailmarkedsføring. Antallet af abonnenter, som åbner dine mails, (også kaldet "åbningsrate") rapporteres ud fra antallet af tilmeldte abonnenter. Dette kombineres med dine overordnede resultater for mailinteraktion, som f.eks. klik.
  • DO NOT TRACK: Åbningsraten for dine mails rapporteres ikke. Andre analyser af dine kampagner med e-mailmarkedsføring, som f.eks. antallet af klik fra abonnenter, indsamles stadig.

Hvis en kunde modtager en mail fra dig, men besøger din butik direkte via en anden fane eller et andet browservindue eller besøger din butik på et senere tidspunkt i stedet for at klikke på linket i mailen, afspejles denne adfærd ikke i din analyse for Shopify Email.

Kan kunder se, hvem der ellers modtager mailen?

Nej. Alle andre modtageres mailadresser er skjult.

Hvad er en åbningsrate?

Åbningsraten er, hvor ofte folk, der modtager dine mails, åbner dem.

Hvad er en god åbningsrate?

En god åbningsrate spænder fra 20 % til 22 %.