Spotlight

Spotlight er et gratis Online Store 2.0-tema fra Shopify, der er optimeret, så du hurtigt kan opsætte din butik og komme i gang med at sælge. Spotlights rene og effektive design kræver få tilpasninger.

Eksempel på webshop, der bruger Spotlight

Spotlight giver din webshop følgende fordele:

• Et produktfokuseret og stilfuldt design, der giver en strømlinet kundeoplevelse.
  • Et simpelt layout, der er optimeret til at få dig hurtigt i gang.
  • Fleksibelt design, som er nemt at tilpasse, så det matcher dit brand, uden at du behøver at bruge kode.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Spotlight

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette gør det muligt for dig at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Spotlight til din webshop ved at tilføje og tilpasse afsnit og blokke samt redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om tilpasning af Spotlights afsnit og temaindstillinger, så du kan udvikle din webshop efter din virksomhed, dine produkter og dit brand.