Refresh

Refresh er et gratis Online Store 2.0-tema fra Shopify. Refresh er et iøjnefaldende tema, som er perfekt til butikker, der sælger helse- og skønhedsprodukter med små til mellemstore kataloger.

Eksempel på webshop, der bruger Refresh

Refresh giver din webshop følgende fordele:

• Et iøjnefaldende design med fremtrædende overskrifter og en minimalistisk farvepalet, der bringer dine produkter i fokus.
  • Fleksible afsnitslayouts, der fremhæver dine produktoplysninger, så du kan dele udtalelser, kvalitetsoplysninger om ingredienser, særlige certificeringer og meget mere.
  • Avancerede tilpasningsmuligheder og et fleksibelt design, der giver en kundeoplevelse, der lever op til dit brands vision.
  • Adgang til de nyeste funktioner.

På denne side

Tilpas Refesh

Afsnit og blokke giver større fleksibilitet, når du skal arrangere din butiks indhold. Dette giver mulighed for at bestemme webshoppens udseende og funktionalitet uden at skulle redigere kode. Du kan klargøre Refresh til din webshop ved at tilføje og tilpasse afsnit og blokke samt redigere temaindstillingerne.

Få mere at vide om tilpasning af Refreshs afsnit og temaindstillinger, så du kan udvikle din webshop efter din virksomhed, dine produkter og dit brand.