Sådan administrerer du dine Linkpop-indstillinger

Linkpop giver dig mulighed for at oprette en landingsside, du kan bruge til at forbinde dine kunder med din Shopify-konto, dine konti på sociale medier og dine andre onlinemedier. Du kan oprette links med købsmulighed til din Linkpop-landingsside, så kunderne kan købe dine produkter direkte på landingssiden.

Vigtige overvejelser

• Du kan oprette Linkpop-landingssider, der er knyttet til samme mailadresse.
  • Når du opretter din Linkpop-landingsside, skal du sørge for, at den matcher din mailadresse (Shopify-kontoejer).
  • Du kan ikke redigere webadressen for din Linkpop-landingsside, når den er blevet oprettet.
  • Webadressen for din Linkpop-landingsside er en permanent webadresse. Hvis du sletter din Linkpop-landingsside, kan du ikke genskabe andre sider ved hjælp af den samme webadresse.

Opret din Linkpop-landingsside

Du kan oprette din Linkpop-landingsside på Linkpop.com. Din Linkpop-landingsside kan bruges i informationsafsnittet på dine sociale medier, og du kan redigere den når som helst fra Linkpop-administratorsiden.

Fremgangsmåde:

1. På siden Linkpop klikker du på Gør krav på din webadresse.
  2. Log ind eller opret en Shopify-konto:

• Hvis du har en Shopify-konto, skal du klikke på Log ind og derefter fuldføre loginprocessen.
    • Hvis du ikke har en Shopify-konto, skal du tilmelde dig med din mailadresse eller via dine konti på sociale medier og fuldføre tilmeldingsprocessen.
  3. Klik på opret side for at oprette landingssiden.

4. Angiv profilens webadresse, dit profilnavn og din profilbeskrivelse i afsnittet Sideoplysninger. Du kan f.eks. bruge your-store-name som profilens webadresse og Your Store Name som profilnavnet. Profilens webadresse er det link, du deler med dine kunder, som giver dem adgang til din Linkpop-landingsside.

5. Klik på Upload billede i afsnittet Tilpas side for at uploade et billede for din virksomhed. Dit billede bruges som profilbilledet på din Linkpop-landingsside.

6. Valgfrit: Vælg en skrifttype, og rediger baggrundsfarven på din Linkpop-landingsside.

7. Klik på Næste.

8. Brug tekstfelterne på siden Tilføj dine links til at angive dine handles på sociale medier og andre links, du vil føje til din Linkpop-landingsside.

9. Klik på Udgiv.

Knyt din Linkpop-konto til din Shopify-konto

Hvis du vil oprette Shoppable-links på din Linkpop-landingsside, skal du først føje Linkpop til din Shopify-administrator som en salgskanal.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj Shoppable-linkLinkpop-administratorsiden.
  2. Klik på Før mig til min butik i vinduet Shoppable-links.
  3. Angiv dit .myshopify.com-domænenavn i vinduet Log ind på din Shopify-butik, og klik på Log ind. Din Shopify-administrator indlæses.
  4. Klik på Tilføj salgskanal på siden Du er ved at tilføje Linkpop.
  5. Klik på Gå til Linkpop for at fuldføre opsætningen.

Når din Linkpop-konto er blevet knyttet til din Shopify-konto, kan du oprette Shoppable-links til din Linkpop-landingsside.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj Shoppable-link på Linkpop-administratorsiden.
  2. Klik på Gennemse produkter i afsnittet Shoppable-link.
  3. Vælg produktet i vinduet Vælg produkt, og klik på Vælg.

Rediger din Linkpop-landingsside

Du kan redigere alle oplysningerne på din Linkpop-side fra Linkpop-administratorsiden. Du kan tilføje og fjerne links, opdatere links til sociale medier og ændre sidens udseende.

Kobl Linkpop-konto fra Shopify

Du kan koble din Shopify-konto fra din Linkpop-konto i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fjern ud for Linkpop.
  3. Vælg Jeg forstår risiciene ved at afinstallere denne salgskanal i vinduet Vil du fjerne Linkpop?.
  4. Valgfrit: Angiv årsagen til, at du frakobler din Linkpop-konto.
  5. Klik på Fjern Linkpop.

Slet Linkpop-landingsside

Hvis du vil slette din Linkpop-landingsside, kan du gøre dette fra Linkpop-administratorsiden.

Fremgangsmåde:

1. Gå til din Linkpop-administratorside.
  2. Klik på Slet side.
  3. Bekræft, at du vil slette siden, og klik på Slet side.