Viktiga fördelar med Shopify Balance samt viktiga funktioner

Shopify Balance är utformat för att effektivisera dina företagsfinanser och hjälpa dig att fatta välgrundade ekonomiska beslut. Detta verktyg för ekonomisk hantering erbjuder snabbare utbetalningar, noll avgifter och andra fördelar.

Shopify samarbetar med Stripe, Inc. och dotterbolag, samt finansinstitutspartner, som bland annat Celtic Bank och Evolve Bank & Trust, medlem i FDIC, för att erbjuda pengaöverföringar, banktjänster och utfärdandetjänster.

Komplett finansiell synlighet

Shopify Balance är ett kostnadsfritt företagskonto som är inbyggt i din Shopify-admin. Du kan använda Shopify Balance för att få en heltäckande bild av dina företagsfinanser med Shopify Balance omfattande kontrollpaneler, filter och rapporter.

Tjäna APY-bonusar på dina pengar

Shopify belönar dig med en årlig procentuell avkastning (APY) på alla medel som finns på ditt Balance-konto. Denna bonus kapitaliseras månatligen, och krediteras till ditt Balance-konto.

Tjäna cashback på utgifter

Tjäna upp till 2 000 USD i cashback på alla berättigade inköp per kalenderår med ditt kostnadsfria utgiftskort.

Förbättrad ekonomisk hantering

Öppna upp till 5 ytterligare konton inom Shopify Balance för att organisera dina pengar effektivt. Från att hantera fakturor och skatter till att spåra lager och mer. Håll koll på din ekonomi med Shopify Balance.

Snabbare utbetalningar

Ta emot pengar från din Shopify-försäljning upp till sju dagar tidigare än från banken. Utbetalningar från Shopify Payments till ditt Shopify Balance-konto kan ta mellan 1 till 3 arbetsdagar. Det kan vara upp till sju dagar tidigare än från en bank. Utbetalningar från Shopify Payments till ett externt bankkonto kan ta upp till 5 dagar. Det kan även ta upp till 3 ytterligare dagar för banker att behandla överföringar. Tidsramarna varierar beroende på finansinstitut.

Skaffa ett anpassat kort för ditt företag

Ta emot ett virtuellt kort omedelbart och beställ ett gratis fysiskt kort som anpassas med ditt företagsnamn.

Mobil tillgänglighet

Håll dig uppkopplad mot din ekonomi och hantera dina konton var som helst och när som helst med mobilappen Shopify Balance.

Fysiska och virtuella utgiftskort för företag

Shopify Balance tillhandahåller både fysiska och virtuella utgiftskort för företag, vilket gör att du kan tjäna cashback och exklusiva bonusar på vardagliga företagsinköp.

Slipp avgifter

Dra nytta av att inte ha några månadsavgifter, överföringsavgifter eller dolda avgifter, och inga minimikrav för saldo. Shopify debiterar inte några avgifter för bankomatuttag, men du kan debiteras av en bankomatleverantör.

Säkra dina pengar

Vissa insättningar är berättigade till FDIC-försäkring för upp till 250 000 USD. Granska användarvillkoren för Balance för att bekräfta att du är behörig.

Skattemässig förenkling

Automatisera dina skatteprocesser genom att lägga undan omsättningsskatt och synkronisera transaktioner med ditt föredragna bokföringsprogram.

Visa-fördelar tillgängliga med Shopify Balance-kort

Ditt Shopify Balance-kort ger dig tillgång till följande Visa-kortförmåner:

• Biluthyrningsskydd för skada på grund av kollision eller stöld
  • Hjälp vid vägkanten
  • Rese- och hjälptjänst för nödsituationer
  • Supporttjänst för kortinnehavare
  • Kort för akutsituationer och kontantutbetalning
  • Rapportering av förlorade eller stulna kort

Mer information om Visa-fördelar.