Aan de slag

Kies eerst de hardware die je nodig hebt om betalingen met contant geld, kaarten of beide te accepteren, als je Shopify POS gebruikt.Kies vervolgens gespecialiseerde winkelhardware die aan je bedrijfsbehoeften voldoen, zoals barcodescanners, bonprinters en kassa's.

Je kunt ook Verzendhardware gebruiken, zoals labelprinters en weegschalen, om je afhandelingsproces te versnellen.

Apparaatvereisten voor Shopify POS-hardware

De Shopify POS-app werkt op apparaten die aan de volgende vereisten voldoen:

Apparaten die werken met de Shopify POS-app
Apparaat Beschrijving
iPhone iPhone 7 of nieuwer met iOS 15 of hoger
iPad Air Generatie 2 of nieuwer met iPadOS 15 of hoger
iPad Generatie 5 of nieuwer met iPadOS 15 of hoger
iPad mini Generatie 4 of nieuwer met iPadOS 15 of hoger
iPad Pro Alle iPad Pro-modellen met iPadOS 15 of hoger
Android Telefoon of tablet met officiële Android-versie 10.0 of hoger

De Shopify POS-app is alleen beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Deze is niet beschikbaar voor desktopcomputers.

iOS 14-machtiging vereisten

Als je je apparaat hebt bijgewerkt naar iOS 14 of hoger en Shopify-apps van externe partijen gebruikt, kan het nodig zijn om Cross-websitetracking te activeren in de iOS-instellingen. Met Cross-websitetracking kunnen Shopify-apps van externe partijen die je in het Shopify-beheercentrum hebt geïnstalleerd, in verbinding blijven met Shopify Inbox, Shopify Point of Sale en de Shopify-app.

Voer de volgende stappen uit om Cross-websitetracking te activeren:

1. Open de Instellingsapp op je apparaat.
  2. Tik op Shopify, Shopify POS of Shopify Inbox.
  3. Activeer Cross-websitetracking toestaan.

Shopify POS-hardware kiezen

Afhankelijk van je bedrijf, is het soort winkelhardware dat je nodig hebt mogelijk iets anders:

Aanbevelingen voor Shopify POS-hardware op basis van je bedrijf
Als je een... Dan heb je misschien nodig...
Een pop-upwinkel, evenementen, informele part-time verkopen Een ondersteund apparaat + kaartlezer
Een permanente winkellocatie Een ondersteund apparaat + kaartlezer + bonprinter
meerdere winkels of een warenhuis heeft Een ondersteund apparaat + kaartlezer + bonprinter + barcodescanner + kassalade

Je kunt uit een breed scala aan componenten kiezen voor je Shopify POS-systeem, afhankelijk van de betaalmethoden die je accepteert en je bedrijfsbehoeften.

Een van de vermelde opties biedt meer dan één 'kassa' op één locatie. Je kunt een onbeperkt aantal POS-kassa's op een bepaalde locatie hebben.

Hardware kopen

Als je je in de Verenigde Staten bevindt en Shopify Payments hebt geactiveerd, kun je hardware kiezen bij Point of Sale-kanaal > Hardware Store in het Shopify-beheercentrum en vervolgens de checkout voltooien met de Shopify Hardware Store op basis van je locatie.

Je kunt hardware kopen in de Shopify Hardware Stores:

Ondersteunde hardware

De beschikbaarheid voor ondersteunde hardware van de Shopify Hardware Store verschilt per land.

Als je je niet in een land met een Shopify Hardware Store bevindt, raadpleeg dan de pagina met ondersteunde hardware of een van de afzonderlijke hardwarepagina's voor ondersteunde modelnummers en koop hardware bij een geverifieerde externe verkoper naar keuze.

30-dagenretourbeleid

Alle hardware die bij Shopify is gekocht, met uitzondering van kaartlezers, wordt geleverd met een retourbeleid van 30 dagen.

Zorg ervoor dat je het juiste retourformulier voor je land voltooit wanneer je een artikel retourneert:

De apparaten op je Shopify POS-netwerk bekijken

Je hebt op het Hardware-scherm toegang tot een lijst met hardware die met je netwerk is verbonden door te tikken op en vervolgens te tikken op Verbonden hardware beheren.