Taste

Taste is een gratis Online Store 2.0-thema van Shopify dat is ontworpen voor specialiteiten in eten en drinken. Dit thema is perfect om premium producten met ingrediënten en verpakkingen van hoge kwaliteit te presenteren.

Voorbeeld van een webshop die Taste gebruikt

Taste heeft de volgende voordelen voor je webshop:

• Presenteer de hoge kwaliteit van je producten met grotere productkaarten, specialiteiten in de spotlights en op maat gemaakte Veelgestelde vragen om klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.
  • Trek de aandacht van klanten met grote koppen, dunne pennenstreken, industriële lettertypen en een contrastrijk kleurenpalet, allemaal geoptimaliseerd voor klanten die onderweg zijn.
  • Toegang tot de nieuwste functies.

Op deze pagina

Taste aanpassen

Met secties en blokken kun je de content van je winkel flexibeler ordenen, zodat je de look-and-feel van je webshop naar wens kunt inrichten zonder dat je hoeft te coderen. Door het toevoegen en aanpassen van secties en blokken en het wijzigen van de thema-instellingen maak je Taste klaar voor je webshop.

Kom meer te weten over het aanpassen van de secties en thema-instellingen van Taste, zodat je je webshop kunt afstemmen op je bedrijf, producten en merk.