Taste

Taste er et gratis tema Online Store 2.0 fra Shopify, som er utviklet spesielt for mat og drikkevarer. Dette temaet er perfekt for å fremheve premiumprodukter med ingredienser og emballasje av høy kvalitet.

Eksempel på nettbutikk som bruker Taste

Taste gir følgende fordeler til nettbutikken:

• Fremhev produktkvaliteten din med større produktkort, fremhev produktspesialiteter og bruk skreddersydde Vanlige spørsmål for å hjelpe kundene med å ta informerte valg.
  • Fang kundenes oppmerksomhet med dristige overskrifter, tynne linjer, industrielle skrifttyper og en fargepalett med høy kontrast som er optimalisert for kjøpere på farten.
  • Tilgang til de nyeste funksjonene.

På denne siden

Tilpass Taste

Seksjoner og blokker gir økt fleksibilitet i oppsettet av butikkens innhold, og lar deg styre utseende og følelse i nettbutikken uten å redigere kode. Du kan forberede Taste for nettbutikken ved å legge til og tilpasse seksjoner og blokker, og endre temainnstillingene.

Finn ut mer om tilpassing av Tastes seksjoner og temainnstillinger slik at du kan sette opp nettbutikken slik at den passer din bedrift, produkter og merkevare.