Støttede fraktetikettskrivere

Du kan velge hvilken fraktetikettskriver du vil bruke hver gang du skriver ut en etikett. Du kan skrive ut og sortere fraktetiketter under kjøpsprosessen for fraktetiketter, eller på innstillingssiden Frakt og leveranse i Shopify-administrator.

For best resultat, bruk Shopify-støttet maskinvare til å skrive ut fraktetikettene.

Shopify-støttede skrivere for fraktetiketter

Du kan bruke etikettskrivere til å skrive ut fraktetiketter som kjøpes i Shopify. Se gjennom tabellen nedenfor for å finne ut mer om Shopify-støttede fraktetikettskrivere:

Fraktetiketter
Etikettskriver Modellnummer Tilgjengelighet Kompatibilitet
DYMO LabelWriter® 4XL (USB) 2002150 USA og Canada Windows og Mac
Brother QL etikettskriver (trådløs) QL-1110NWB USA og Australia Windows, Mac, iOS og Android
Bixolon-etikettskriver (USB) XD5-40dK/BEG Storbritannia og Irland Windows og Mac
Zebra etikettskriver (USB) ZD220 USA, Canada, Storbritannia, Irland og New Zealand Windows og Mac
Zebra etikettskriver (trådløs) ZD420 USA og Canada Windows, macOS, Android og iOS
Zebra 4" ZSB-etikettskriver (trådløs) ZSB-DP12 USA Windows, macOS, Android og iOS
Zebra 4" ZSB etikettskriver (trådløs) ZSB-DP14N USA Windows, macOS, Android og iOS

Dymo LabelWriter 4XL

Dymo LabelWriter 4XL-skriveren kobles til en Windows- eller Mac-datamaskin via USB.

Rollo-etikettskriver

Rollo-etikettskriveren kobles til datamaskinen via USB, og krever ikke toner eller blekk for å skrive ut.

Trinn 1: Konfigurer Rollo-etikettskriveren

1. Hvis skriverbryteren er satt til , kan du slå den av ved å trykke på bryteren på baksiden av skriveren.
  2. Koble strømledningen til Rollo-etikettskriveren.
  3. Koble den andre enden av strømkabelen til strømadapteren, og koble adapteren til en stikkontakt.
  4. Koble USB-kabelen til skriveren, og den andre enden til datamaskinen.
  5. Sett inn etikettene i skriveren med etikettsiden opp.
  6. Juster fanene slik at de holder etikettene på plass.
  7. Sett strømbryteren .
  8. Trykk og hold den lilla knappen øverst på etikettskriveren til du hører et pip, og slipp deretter. Skriveren registrerer automatisk etikettypen og -størrelsen.

Trinn 2: Installer Rollo-etikettskriveren

Brother QL-etikettskriver

Brother QL-etikettskriveren støtter tilkobling med USB og Wi-Fi.

Konfigurer en Brother-etikettskriver

1. Kontroller at strømbryteren på baksiden av skriveren er slått Av.
  2. Koble strømkabelen til Brother-etikettskriveren, og koble den andre enden til en jordet stikkontakt.
  3. Dra i spakene på begge sider av skriveren for å åpne etikettholderen.
  4. Plasser etikettrullen inn i spolføreren. Pass på at spolarmene står fast i festene sine.
  5. Mat etikettrullen gjennom etikettskriveren. Hold etikettrullen rett for å unngå skrå etiketter eller etikettstopp.
  6. Lukk etikettholderen.
  7. Trykk på strømknappen for å slå etikettskriveren .
  8. Trykk på materknappen for å justere enden av etikettrullen.

Koble Brother-etikettskriveren til en stasjonær eller bærbar datamaskin

Du kan koble Brother-etikettskriveren til en Windows- eller Mac-datamaskin med en USB-kabel, en kablet LAN-tilkobling, Bluetooth eller Wi-Fi. Før du kobler etikettskriveren til datamaskinen må du laste ned programvare for etikettskriveren fra Brothers nettsted, og deretter installere programvaren på datamaskinen.

Koble Brother-etikettskriveren til iOS-enheten din

Brother QL-111ONWB-etikettskriveren støtter Wi-Fi-tilkobling. Du kan koble etikettskriveren til iOS-enheten med Airdrop eller Wi-Fi direkte.

Bixolon-etikettskriver

Du kan bruke Bixolon-etikettskriveren til å skrive ut fraktetiketter hvis du er en forhandler i Storbritannia eller Irland. Den kobles til datamaskinen via USB, og krever ikke toner eller blekk for å skrive ut. Du kan bruke Zebra-strekkodeetiketter for å skrive ut fraktetiketter med Bixolon-etikettskriveren.

For å finne ut mer om Bixolon-etikettskriveren kan du se brukerveiledningen for Bixolon-etikettskriveren eller besøke Bixolon-brukerstøttesiden.

Konfigurer Bixolon-etikettskriveren

Trinn:

1. Hvis skriverbryteren er satt til , kan du slå den av ved å trykke på bryteren på baksiden av skriveren.
  2. Koble strømledningen til Bixolon-etikettskriveren.
  3. Koble den andre enden av strømkabelen til strømadapteren, og koble adapteren til en stikkontakt.
  4. Koble USB-kabelen til skriveren, og den andre enden til datamaskinen.
  5. Sett inn etikettene i skriveren med etikettsiden opp.
  6. Juster fanene slik at de holder etikettene på plass.
  7. Sett strømbryteren .
  8. Trykk og hold den lilla knappen øverst på etikettskriveren til du hører et pip, og slipp deretter. Skriveren registrerer automatisk etikettypen og -størrelsen.

Installasjon i Mac OS X

Trinn:

1. Besøk Bixolons nettsted for å laste ned den riktige driveren for datamaskinen din.
  2. Finn og åpne installasjonspakken på datamaskinen din.
  3. I dialogboksen dobbeltklikker du på .pkg-filen.
  4. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet

Installasjon i Windows

Trinn:

1. Besøk Bixolons nettsted for å laste ned den riktige driveren for datamaskinen din.
  2. Finn og åpne installasjonspakken på datamaskinen din.
  3. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet

Zebra-etikettskrivere

Du kan bruke den trådløse Zebra-etikettskriveren (ZD420), den USB-baserte Zebra-etikettskriveren (ZD220), Zebras 2" ZSB-etikettsrkiver og Zebras 4" ZSB-etikettskriver til å skrive ut fraktetikettene du kjøper i Shopify. Avhengig av modell kobles skriveren til enheten din via USB, Bluetooth eller Wi-Fi.

For å skrive ut etiketter med enten ZD220- eller ZD420-skriveren fra Zebra, må du bruke originale Zebra-etiketter i en av følgende størrelser:

• Strekkode – 10010037 (1,2" x 0,85")
  • Strekkode – 10010038 (1,25" x 1")
  • Strekkode – 10010039 (2" x 1")
  • Strekkode – 10015340 (2,25" x 0,75")
  • Strekkode – 10010043 (3" x 1")
  • Strekkode – 10010044 (3" x 2")
  • Frakt – (4" x 6")

For å skrive ut etiketter med skrivere i Zebra ZSB-serien må du bruke originale Zebra-etiketter i en av følgende størrelser:

• Zebra Barcodes ZSB-LC6 (2.25" x 1") - 57 mm x 25 mm
  • Zebra Multipurpose ZSB-LC7 (1.25" x 1.25") - 32 mm x 32 mm
  • Zebra Jewelry ZSB-LC8 (2.25" x 0.5") - 57 mm x 13 mm
  • Zebra XL Shipping ZSB-LC1 (4" x 6") – 102 mm x 152 mm

Konfigurer Zebra ZD220-skriveren

Før du konfigurerer Zebra ZD220-skriveren må du laste ned programvaren til skriveren fra Zebras nettsted for skriverkonfigurasjon og installere den på enheten din.

Trinn:

1. Koble til skriveren:

1. Koble strømforsyningen til skriveren.
    2. Koble strømkabelen til strømforsyningen.
    3. Koble strømkabelen til en vekselstrømskilde.
    4. Bekreft at strømforsyningsindikatoren er opplyst.
    5. Koble USB-kabelen til etikettskriveren.
  2. Last inn medie:

1. Fjern det ytre innpakningen fra medierullen.
    2. Plasser medierullen på holderen.
    3. Trykk mediet under føringene.
    4. Juster sensoren nær midten.
    5. Lukk skriveren.
  3. Slå på og kalibrer skriveren:

1. Trykk og slipp av/på-knappen. Når skriveren er klar til bruk vil statusindikatoren lyse grønt. Hvis statusindikatoren er grønn, men blinker, er skriveren i ventemodus. Trykk på feed-knappen for å avslutte pausemodus.
    2. Trykk og hold feed-knappen til statusindikatoren blinker av og på to ganger. Skriveren henter sakte inn og måler opp flere etiketter. Når kalibreringen er fullført lyser statusindikatoren fast grønt.
    3. Riv av overflødig medie.
    4. Trykk og hold feed-knappen til statusindikatoren blinker av og på én gang for å testskrive ut konfigurasjonsrapporten.

For å finne ut mer om konfigurering av Zebra ZD220-skriveren kan du se Zebras hurtigstartveiledning for ZD220/ZD230.

Konfigurer Zebra ZD420/ZD421-skriveren

1. Koble til skriveren:

1. Koble strømforsyningen til skriveren.
    2. Koble strømkabelen til strømforsyningen.
    3. Koble strømkabelen til en vekselstrømskilde.
    4. Bekreft at strømforsyningsindikatoren er opplyst.
    5. Koble USB-kabelen til etikettskriveren.
  2. Last inn medie:

1. Fjern det ytre innpakningen fra medierullen.
    2. Plasser medierullen på holderen.
    3. Trykk mediet under føringene.
    4. Juster sensoren nær midten.
    5. Sett inn opphentingskjernen og fargebåndet.
    6. Trekk papiret gjennom opphentingskjernen.
    7. Lukk skriveren.
  3. Slå på og kalibrer skriveren:

1. Trykk og slipp av/på-knappen. Når skriveren er klar til bruk vil statusindikatoren lyse grønt. Hvis statusindikatoren er grønn, men blinker, er skriveren i ventemodus. Trykk på feed-knappen for å avslutte pausemodus.
    2. Trykk og hold feed-knappen til statusindikatoren blinker av og på to ganger. Skriveren henter sakte inn og måler opp flere etiketter. Når kalibreringen er fullført lyser statusindikatoren fast grønt.
    3. Riv av overflødig medie.
    4. Trykk og hold feed-knappen til statusindikatoren blinker av og på én gang for å testskrive ut konfigurasjonsrapporten.

For å finne ut mer om konfigurasjon av skriveren kan du se en av følgende hurtigstartveiledninger:

Konfigurer en skriver i Zebra ZSB-serien

For å konfigurere og bruke en etikettskriver i Zebra ZSB-serien må du ha en Wi-Fi-tilkobling.

Trinn:

1. Slå på etikettskriveren. Skriveren skriver automatisk ut en etikett med en QR-kode når du slår den på for første gang.
  2. Skann QR-koden med kameraet på Android- eller iOS-enheten din, og last ned ZSB Series-appen.
  3. Opprett en Zebra-brukskonto. Det er ingen kostnader knyttet til opprettelse av kontoen.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere skriveren.

For å finne ut mer om konfigurasjon av en skriver i ZSB-serien kan du se hurtigstartveiledningen for skrivere i ZSB-serien.

Standard bordskriver

Du kan også bruke en standard bordskriver til å skrive ut fraktetikettene du kjøper gjennom Shopify. For å installere skriveren, følg instruksjonene som fulgte med den. Hvis du trenger hjelp med å installere skriveren, kan du kontakte støttekanaler som er oppført i skriverens instruksjoner.