Webhooker

Webhooks er et verktøy som benyttes til henting og lagring av data fra en bestemt hendelse. De lar deg registrere en https://-URL der hendelsesdataene kan lagres i JSON- eller XML-format. Webhooks brukes ofte til:

• Å plassere en bestilling
  • Å endre prisen på et produkt
  • Å varsle IM-klienten eller personsøkeren når du er frakoblet
  • Å samle inn data for datalagring
  • Å integrere en regnskapsprogramvare
  • Å filtrere bestillingsvarene og informere ulike avsendere om bestillingen
  • Å fjerne kundedata fra databasen når de avinstallerer appen din

På denne siden

Lag webhooker

Steg:

Slett webhooker