Salgskanalrabatter

Du kan synkronisere rabatter til salgskanaler. Du kan også promotere rabatter på produkter i salgskanalene du bruker.

Du kan velge hvilke rabatter du vil synkronisere til salgskanalene dine på Rabatter-siden. Du kan bare synkronisere rabatter med salgskanaler du har installert og gitt tilgang til rabattene. Som standard er rabattene alltid tilgjengelige i nettbutikken.

Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av rabatter med Google, kan du se dokumentasjonen for Google-bestillingsadministrasjon . Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av rabatter på Facebook, kan du se dokumentasjonen for Facebook og Shopify Payments.

Synkroniser rabatter til salgskanaler

Du kan velge hvilke salgskanaler du ønsker å synkronisere rabattene med fra Rabatter-siden i Shopify-administrator.

Trinn:

1. Gå til Rabatter fra Shopify-administrator.

2. Klikk på navnet til rabatten du vil redigere.

3. Velg salgskanalene der du ønsker å gjøre rabatten tilgjengelig i seksjonen Salgskanaler.

4. Klikk på Lagre.

Administrer tilgjengelighet av rabatter

Du kan endre tilgjengeligheten for rabatten til salgskanalene som brukes av butikken.

Trinn:

1. Gå til Rabatter fra Shopify-administrator.

2. Klikk på navnet til rabatten du vil redigere.

3. Velg og fravelg salgskanaler du ønsker at rabatten skal være tilgjengelig i fra seksjonen Salgskanaler.

4. Klikk på Lagre.

Rabattstatus

Du kan se status for rabattene som er publisert i salgskanaler på siden Rabatter, eller ved å gå gjennom detaljer for enkeltrabatter du har opprettet.

Det er tre mulige rabattstatuser:

• Vellykket: Rabatten er synkronisert til salgskanalen.
  • Ikke synkronisert: Rabatten er ikke synkronisert til salgskanalen på grunn av én eller flere feil.
  • Inaktiv: Rabatten er ikke publisert til en bestemt kanal, eller oppfyller ikke kvalifikasjonskravene.