Skript for abonnementer

Tilpass kjøpsopplevelsen for abonnementer med Scripts.

Når forhandlere selger abonnementsprodukter, tilordnes disse produktene en salgsplan (av abonnementsappen). Når du skriver skript, kan du bruke lineitem-objektet .selling_plan_id for å identifisere når et produkt kjøpes som et abonnement.

Varelinjer for abonnementer har en salgsplan-ID, mens varelinjer for éngangskjøp ikke har en salgsplan-ID.

Et produkt kan kjøpes både som abonnement og som et éngangskjøp. En kunde kan for eksempel kjøpe det samme såpestykket som et abonnement, eller alene. Vanligvis er det én varelinje per produktvariant i en bestilling. Unntaket er når en bestilling inneholder abonnementer. Abonnementer har sine egne varelinjer i bestillinger. Når en kunde for eksempel kjøper det samme såpestykket som et abonnement og et éngangskjøp, er det én varelinje for hver av dem. På samme måte kan abonnementer ha sine egne fraktlinjer i en bestilling.

Varelinjeskript

Skript som rabatterer prisen på abonnementer gjelder for:

• første betaling i en betal-ved-leveringsbestilling. Disse rabattene gjelder ikke for planlagte betalinger.
  • hele beløpet for en forhåndsbetalt abonnementsbestilling.

Fraktskript

Skript som rabatterer fraktpriser gjelder for:

• første betaling i en betal-ved-leveringsbestilling. Disse rabattene gjelder ikke for planlagte betalinger.
  • hele beløpet for en forhåndsbetalt abonnementsbestilling.

Betalingsskript

Kunder kan bare betale for abonnementsprodukter med Shopify Payments. Pass på at du ikke har et betalingsskript som skjuler Shopify Payments, ellers vil ikke kunden kunne betale for abonnementsbestillingen.

Eksempler

Følgende emner inkluderer eksempler som bruker abonnementer:

Les mer