Launchpad

Launchpad-sovelluksella voit aikatauluttaa, koordinoida ja toteuttaa tapahtumia kuten myyntiä, tuotteiden suoratoimituksia ja varastontäydennyksiä. Tapahtuman kuluessa voit seurata onnistumistasi sovelluksen reaaliaikaisen ja analyyttisen dashboardin kautta.

Launchpad-sovelluksen avulla voit automatisoida seuraavat tapahtumiin liittyvät tehtävät:

• Tuotteen hinnoittelun muuttaminen tapahtuman alussa ja lopussa.
  • Julkaise valitut tuotteet myyntikanavissasi niin, että ne voidaan vapauttaa myyntiin valitsemasi ajassa ja valitsemanasi päivämääränä.
  • Varastotasojen kasvattaminen tapahtuman alussa.
  • Luovien muokkausten sekä teemoihin liittyvien muokkausten aikataulutus siten, että tuotteet tulevat hyvin esille tapahtumassa.
  • Rivikohtaisten tuotteiden ja toimituskomentosarjojen aikataulutus siten, että asiakkaan maksaessa hintoja voidaan muuttaa ja alennuksia myöntää.
  • Verkkokaupan suojaaminen salasanalla joksikin aikaa ennen tapahtuman alkua, jolloin on mahdollista harjoittaa tehokasta mainontaa ja kasvattaa yleisön odotuksia.
  • Tietojen kerääminen tapahtuman onnistumisesta.

Tässä osiossa