Hatchful

Hatchful by Shopify on Shopifyn luoma ilmainen työkalu, jonka avulla voit luoda oman logon. Logot ovat tärkeä osa kaupan brändäystä ja niillä voit kehittää yhtenäistä asiakaskokemusta.

Kun olet luonut uuden logosi, voit käyttää sitä monissa eri paikoissa, kuten teemassa, tilausilmoituksissa ja sosiaalisen median julkaisuissa.

1. Avaa Hatchful-työkalu.
  2. Klikkaa LUO LOGO NYT.
  3. Valitse yritystyyppi, joka sopii kaupallesi parhaiten. Klikkaa SEURAAVA.
  4. Valitse logolle haluamasi visuaalinen ilme. Voit valita useamman kuin yhden vaihtoehdon. Klikkaa SEURAAVA.
  5. Syötä yrityksesi nimi ja jos yritykselläsi on slogan, voit kirjoittaa myös sen. Jos teet näin, molemmat lisätään logoosi. Klikkaa SEURAAVA.
  6. Valitse, missä aiot logoasi käyttää. Valitse kaikki soveltuvat vaihtoehdot. Klikkaa SEURAAVA.
  7. Klikkaa sitä logoa, jonka arvelet sopivan yrityksellesi parhaiten. Voit mukauttaa logoa seuraavassa näytössä.
  8. Sivuvalikon avulla voit muokata logon ominaisuuksia, kuten tekstiä, fontteja ja värejä. Klikkaa SEURAAVA.
  9. Klikkaa LATAA.

Jos muutat mielesi jonkin vaiheen aikana, palaa edelliselle sivulle klikkaamalla TAKAISIN.

Hatchfulin usein kysyttyä

Voinko tuoda omia kuvia, logoja ja muita sisältöjä Hatchfuliin?

Et. Lisäämme kuitenkin jatkuvasti uusia kuvia, malleja ja muita sisältöjä Hatchfuliin.

Voinko saada logoni eri tiedostomuodoissa?

Lähetämme logotiedostot PNG-muodossa. Jos kuitenkin haluat muuttaa logosi tiedostomuotoa, voit tehdä sen käyttämällä kuvankäsittelyyn sopivaa sovellusta.