Kassasi tyylin muuttaminen

Jos myyt tuotteita verkkokaupassa, voit mukauttaa kassasivujen tyyliä kassa- ja tilieditorissa. Voit sovittaa kassasivun yrityksesi mukaiseksi lisäämällä brändisi logon, muuttamalla värejä ja valitsemalla uuden fontin.

Osa kassasivuillesi valitsemastasi brändäyksestä koskee myös uusia asiakastilisivujasi.

Huomioitavaa kassan tyylin mukauttamisessa

Ota huomioon seuraavat seikat ennen kuin mukautat kassasi tyyliä:

• Määritykset-alue adminin Kassa-asetuksissa piilotetaan, kunnes olet valinnut sopimuksen ja luonut ensimmäisen tuotteen.
  • Jos käytössäsi on Shopify Plus, voit käyttää Checkout Branding -API:a kassan tarkempia brändiasetuksia varten.
  • Jos tarvitset apua ostoskorisi ja kassasi tyylin mukauttamisessa, voit palkata Shopify Partnerin. Lue lisää Shopify Partnerin palkkaamisesta.

• Vaikka värien ja mielenkiinnon lisääminen kassasivuille voi houkuttaa, tyyli kannattaa pitää yksinkertaisena. Näillä sivuilla asiakkaasi antavat tilausten toimitus- ja maksutiedot, joten on parempi välttää häiriötekijöitä ja pitää lukeminen helppona. Käytä voimakaskontrastisia värejä ja kuvia, jotka eivät vie huomiota sivulla olevista teksteistä.

Bannerin taustakuvan lataaminen

Jokaisen kassasivun yläosassa näkyy kaupan nimi palkissa - voit vaihtaa sen taustakuvan. Valitse brändiisi sopiva kuva, eli jos esimerkiksi myyt koruja, värikkäät helmet saattavat toimia hyvin. Palkissa kuvat näyttävät parhailta 1000x400 pikselin tarkkuudella.

Vaiheet:

Voit lisätä kassasivuille kauppasi logon. Jos käytät bannerikuvaa, logo näkyy sen yläpuolella. Voit tasata logon kassasivujen bannerialueen vasempaan tai oikeaan reunaan tai keskelle.

Vaiheet:

Taustakuvan tai -värin lisääminen pääsisältöalueelle

Voit lisätä kassasivujen pääsisältöalueelle taustakuvan tai -värin. Tällä alueella asiakkaasi syöttävät toimitus- ja maksutietonsa, joten muista varmistaa, että kentät ovat helposti luettavia.

Et voi lisätä sekä taustakuvaa että väriä.

Vaiheet:

Lomakekenttien värin muuttaminen

Voit muuttaa kenttien värin valkoiseksi tai läpinäkyväksi. Jos valitset läpinäkyvät kentät, taustakuva näkyy. Varmista silloin, että kenttien teksti on helposti luettavissa.

Vaiheet:

Taustakuvan tai -värin lisääminen tilausyhteenvetoon

Kun asiakas klikkaa kassasivulla Näytä tilauksen yhteenveto, näet luettelon tuotteista, joita asiakas ostaa. Voit lisätä tilauksen yhteenvetoon taustakuvan tai -värin. Voit klikata teemaeditorin esikatselussa Näytä tilauksen yhteenveto ja varmistaa, että olet tyytyväinen siihen, miten tilauksen yhteenveto näkyy.

Vaiheet:

Kuvan vaihtaminen tai poistaminen kassasivulta

Voit muuttaa tai poistaa mitä tahansa kassasivulle lisäämiäsi kuvia.

Vaiheet:

Jos haluat poistaa kuvan, klikkaa Vaihda > Poista kuva. Tämä ei poista kuvaa Shopifysta.

Kuvan vaihtoehtoisen tekstin lisääminen

Kun olet lisännyt kuvia kassasivuille, voit lisätä kuvan vaihtoehtoisen tekstin. Tämä teksti voi auttaa parantamaan saavutettavuutta ja hakukoneoptimointia. Lue lisää hakukoneoptimoinnista.

Vaiheet:

1. Klikkaa Muokkaa sen kuvan kohdalta, johon haluat lisätä vaihtoehtoisen tekstin.
  2. Kirjoita Vaihtoehtoinen teksti ‑kohtaan kuvan vaihtoehtoinen teksti. Valitse kuvalle lyhyt, kuvaileva teksti.
  3. Klikkaa Tallenna.

Fontin vaihtaminen kassasivulla

Voit muokata kassasivujasi valitsemalla fontin luettelosta. Et voi muuttaa kassasivun tekstin väriä.

Vaiheet:

Painike- ja korostusvärin vaihtaminen kassasivulla

Voit muuttaa kassasivun painikkeiden, virheilmoitusten ja esimerkiksi linkkien korostusten väriä. Jos muutat värejä, varmista, että teksti on helposti luettavissa pääsisältöalueen ja tilauksen yhteenvedon taustaa vasten.

Vaiheet:

Kassapohjan vaihtaminen

Oletuksena kauppasi kassapohjaksi on määritetty yhden sivun kassavaihe. Voit muuttaa yhden sivun kassavaiheen ja kolmen sivun kassavaiheeksi Shopify adminissa. Tutustu yhden sivun ja kolmen sivun kassavaiheen välisiin eroihin ennen kassapohjan vaihtamista.

Kun vaihdat kassapohjaa, kassa- ja teemaeditorin esikatselu ei näy reaaliaikaisesti. Kun olet tallentanut muutokset, siirry myyntipaikan kassalle tarkastelemaan uutta kassapohjaa.

Vaiheet:

Sovelluslohkojen lisääminen kassasivuillesi

Sovelluslohkojen avulla voit lisätä ominaisuuksia, kuten mukautettuja bannereita tai kanta-asiakaspalkintoja asiakkaan kassakokemukseen. Jotkin kassasovellukset, mukaan lukien ne, jotka mukauttavat kassan tieto-, toimitus- ja maksusivuja, ovat vain Shopify Plus -sopimusta käyttävien kauppiaiden käytettävissä. Tutustu kassasovelluksen saatavuuteen, kun valitset sovelluksen, jonka haluat lisätä kassalle.

Lue lisää kassan määritysten mukauttamisesta sovelluksilla.