Eksempler på brugsscenarier – tildeling af medarbejdertilladelser

De tilladelser, du giver dine medarbejdere, afhænger af deres behov. Du kan bruge disse eksempler til at hjælpe dig med at vælge de mest passende tilladelser.

Du kan f.eks. give følgende tilladelser til medarbejdere, der opdaterer din webshop:

• Opret og rediger produkter
  • Administrer indstillinger
  • Temaer
  • Blogopslag og side
  • Navigation

Du kan f.eks. give følgende tilladelser til medarbejdere, der opretter og redigerer blogopslag:

• Hjem
  • Rapporter
  • Administrer og installer apps og kanaler
  • Blogopslag og sider

Du kan give dine revisorer alle tilgængelige tilladelser, så din revisor kan få adgang til oplysningerne:

• Ordrer
  • Rapporter
  • Se Shopify Payments-udbetalinger

Du kan give salgsmedarbejdere følgende tilladelser:

• Administrer ordreoplysninger
  • Rediger varelinjer
  • Opret og rediger ordrekladder
  • Gavekort
  • Kunder
  • Blogopslag og sider