Scan din lagerbeholdning med Shopify-appen

Du kan bruge lagerscanneren til at scanne produktstregkoder og administrere din butiks lagerbeholdning på din mobil- eller tabletenhed på følgende måder:

• knytte en produktstregkode til et eksisterende produkt i din webshop
  • øg dit produktlagerbeholdning med en
  • justere eller konfigurere lagerbeholdningsniveauet for produkter

Overvejelser i forbindelse med brug af lagerscanneren

Gennemgå følgende overvejelser, inden du begynder at bruge lagerscanneren:

• Lagerscanneren fungerer kun iOS-, iPadOS- og Android-enheder.
  • Du skal have installeret Shopify-appen på din mobil- eller tabletenhed.

Tildel en produktstregkode til et eksisterende produkt

Du kan scanne en produktstregkode og derefter knytte stregkoden til et eksisterende produkt i din webshop.

Fremgangsmåde:

Øg antallet af produktlager med én

Hvis du vil øge dit lagerantal for produkter med én, kan du scanne en produktstregkode, som er knyttet til et produkt, i din webshop.

Fremgangsmåde:

Juster lagerantallet for produkter med et bestemt beløb

Hvis du vil justere dit lagerantal for produkter, skal du scanne en produktstregkode, som er knyttet til et produkt i din webshop, og derefter angive det antal af dit produkt, du vil justere.

Hvis du f.eks. vil reducere dit produktlagerantal med 5, skal du angive -5.

Fremgangsmåde:

Angiv nyt lagerantal for produkter

Hvis du vil angive et nyt lagerantal for produkter, skal du scanne en produktstregkode, som er knyttet til et produkt i din webshop, og derefter angive det nye lagerantal for produktet.

Du kan f.eks. angive dit produktlagerantal fra 300 til 500.