Dropshipping- og distributionstjenester

Visse tjenester, som du kan bestille produkter til din butik med, kan også sende disse produkter direkte til dine kunder. Tjenester som f.eks. print-on-demand vil typisk både udskrive og sende produkterne for dig. Andre tjenester kan opbevare de produkter, som du har fremstillet eller købt. Tjenester som f.eks. varehuse kan både opbevare dine produkter levere dem til dine kunder på dine vegne

Når en virksomhed bruger en dropshipping- eller distributionstjeneste, samarbejder de ikke direkte med fragtfirmaerne, men samarbejder i stedet med tjenesten for at bestemme leveringsomkostningerne.

Visse print-on-demand-virksomheder opkræver f.eks. faste gebyrer for levering af deres produkter til visse dele af verden. Hvis du bruger deres tjeneste og modtager en bestilling af en af dine T-shirts, vil de opkræve betaling fra dig, og ikke et fragtfirma, når du afgiver en ordre til print-on-demand-tjenesten.

Det betyder også, at du ikke behøver at købe en fragtlabel til disse typer af ordrer, fordi tjenesten samarbejder med fragtfirmaerne og køber labelen på dine vegne.

Der er også Shopifys distributionsnetværk, som har distributionscentre fordelt i hele USA og Canada, og som kan integreres direkte med din Shopify-butik og -administrator.

Der er andre tjenester, som f.eks. Fulfillment by Amazon, der har en mere kompleks integration med din virksomhed.

Apps med integrationer

Nogle apps giver dig mulighed for at oprette direkte forbindelse til deres egne konti hos fragtfirmaer. Det giver dig mulighed for at opkræve det samme beløb fra dine kunder, som tjenesten opkræver fra dig. Kontakt din tjeneste for at få at vide, om de tilbyder denne mulighed.

Hvis dine indstillinger for levering kun bruger den generelle leveringsprofil og ikke har forskellige leveringspriser pr. lokation, føjes alle distributionsapps automatisk til dine indstillinger for levering. Ellers skal du manuelt føje leveringsapps til dine indstillinger for levering. Du kan få mere at vide under Tilføj priser, som er angivet af en app.

Apps uden integrationer

De fleste apps har ikke en leveringsintegration. Det betyder, at du skal opsætte din levering til at efterligne, hvad en tjeneste opkræver, hvis du vise leveringsomkostninger direkte til kunderne.

Du kan få mere at vide under Opret faste leveringspriser.

Shopify Fulfillment Network

Shopify Fulfillment Network (SFN) er en klargøringstjenesteapp, som du kan bruge til at integrere med en tjeneste, der opbevarer din lagerbeholdning og klargør ordrer. Shopify samarbejder med Flexport, vores betroede logistikpartner, for at tilbyde denne klargøringstjeneste. Få mere at vide om Shopify Fulfillment Network.

Klargøringstjenester via Amazon

Fulfillment by Amazon er en tjeneste, hvor du sender dine produkter til et Amazon-varehus, hvor de kan klargøre dine ordrer. Amazon har specifikke regler om, hvordan deres leveringsnavne skal opsættes. Du kan få mere at vide under Fulfillment by Amazon.

Tilpassede klargøringstjenester

Hvis du har en partner med en dropshipping- eller distributionstjeneste, der ikke har en app, kan du tilføje dem som en tilpasset distributionstjeneste. Når du markerer en ordre, der indeholder et produkt fra din tilpassede distributionstjeneste som fulfilled, modtager partneren en mail, der beder dem om at sende produktet til din kunde.

Visse tilpassede distributionstjenester gør det muligt for dig at kontakte deres konti hos fragtfirmaer, såsom UPS eller FedEx, så du kan opkræve den samme leveringspris fra kunderne, som distributionstjenesten opkræver fra dig. Hvis de ikke har dette som en valgmulighed, kan du bede om generelle leveringsomkostninger til forskellige lande, som du kan bruge til at basere dine egne leveringspriser på.