Køb af Shopify Shipping-returlabels

Returlabels hjælper dig med at gendanne lagerbeholdning, som en kunde ikke længere ønsker. Hvis din virksomhed lader kunder returnere produkter, kan du sende din kunde en returfragtlabel, så kunden kan sende produktet tilbage til dig.

Hvis din standardlokation er i USA, kan du oprette og sende returlabels i din Shopify-administrator. Når du har oprettet en returlabel, kan du sende den direkte via mail i Shopify-administratoren eller kopiere et link til at udskrive labelen. Returlabels er kun tilgængelige til indenrigsordrer i USA.

Hvis din standardlokation ikke er i USA, skal du købe dine returlabels direkte via et fragtfirma eller via en leveringsapp.

Understøttede adresser

Returlabels er kun tilgængelige for indenrigslevering i USA. De er ikke tilgængelige for amerikanske militære adresser, amerikanske territorier eller internationale adresser.

Du kan vælge én af følgende muligheder, hvis du vil oprette en returlabel for internationale adresser, amerikanske militære adresser eller amerikanske territorier, der kræver en toldformular:

• Bestil en toldformular direkte fra et fragtfirma.
  • Brug en tredjepartstjeneste.
  • Brug en app fra Shopify App Store.

Understøttede fragtfirmaer

Du kan købe returlabels fra USPS til nedsatte priser via Shopify Shipping.

Hvis du har knyttet din UPS-konto til Shopify, kan du oprette UPS-returlabels ved hjælp af dine egne kontopriser, og du faktureres direkte af UPS.

Opsæt din returpolitik

Hvis din virksomhed tilbyder returneringer, skal du tilføje oplysninger om returneringer i din refusionspolitik i din Shopify-butik. Kunder kan læse og forstå din returneringspolitik, inden de bestiller varer fra din virksomhed, så de ved, hvad de kan forvente, hvis de vil returnere et produkt.

Betal for returlabels

Returlabels bruger en teknologi kaldet “betal ved scanning”. Det betyder, at fragtfirmaet vejer og måler pakken, når de modtager den, og derefter beregner prisen. En returlabel anses først som købt, når den er blevet scannet af et fragtfirma, og du betaler først for labelen, når forsendelsen er markeret som leveret.

Omkostningerne for en returlabel føjes til din Shopify-konto, når fragtfirmaet har scannet pakken. Din konto debiteres, når du når en faktureringsgrænse. Denne bestemmes af din aktuelle Shopify-abonnementsordning. Du kan få mere at vide om, hvordan du faktureres for fragtlabels, ved at kontakte Shopify Support.

Opret og send en returlabel

Du kan oprette en returlabel fra ordresiden i din Shopify-administrator eller i Shopify-appen. Du skal have klargjort mindst én vare i ordren for at kunne oprette en returlabel. Når du har oprettet en returlabel, kan du sende den til dine kunder eller sende dem et link til at udskrive labelen.

Fremgangsmåde:

Send en returlabel igen

Du kan til enhver tid sende mailbeskeden igen eller kopiere linket til labelen.

Fremgangsmåde:

Tilpas vejledningen til din returlabel

Du kan finde mere information om brug af Liquid-variabler til automatisk at tilføje oplysninger til din returlabelvejledning i oplysningerne om meddelelsesvariabler.