Shopify Email-analyser

Når du sender en mailkampagne eller automatisering, genereres der en rapport, som giver dig indblik i, hvor godt mailen klarede sig, og hvordan den blev interageret med. Du kan identificere, hvilke abonnenter der har åbnet mailen, udført specifikke handlinger eller fået afvisning af mailen. Du kan også eksportere CSV-filer med lister med de abonnenter, der udførte hver handling.

Parametre, der spores i rapporten Analyse af mailkampagne

Din mailaktivitetsrapport viser følgende parametre.

Ordrer

• Salg i alt: Det samlede salg fra denne markedsføringsaktivitet beregnes som bruttoomsætningen minus rabatter og returneringer plus skatter, told og levering.
  • Gennemsnitlig ordreværdi: Den gennemsnitlige værdi for alle ordrer, der tilskrives denne markedsføringsaktivitet direkte.
  • Gennemsnitligt antal solgte produkter: Det gennemsnitlige antal produkter pr. ordre for alle ordrer, der direkte tilskrives denne markedsføringsaktivitet.
  • Første gangskunder: Det antal kunder, som har afgivet deres første ordre i din butik, og som tilskrives denne markedsføringsaktivitet direkte.

Resultater

• Åbnet: Antallet af unikke modtagere, der har åbnet denne mail.
  • Klik: Det samlede antal modtagere, der har klikket på et link i din mail.
  • Rapporteret som spam: Det samlede antal modtagere, der har rapporteret din mail som spam.
  • Afmeldt: Det samlede antal modtagere, der har klikket på afmeldingslinket i mailen.
  • Leveret: Antal mails, der nåede frem til kundernes indbakker og ikke blev sendt tilbage.
  • Afvist: Det samlede antal mails, der ikke blev leveret.

Adfærd ved markedsføringstragt

• Unikke besøgende: Antallet af abonnenter, der har besøgt din webshop efter at have set din mail.
  • Lagt i indkøbskurv: Det samlede antal sessioner, hvor en kunde har lagt et produkt i indkøbskurven.
  • Bestillinger: Det samlede antal sessioner, hvor der blev afgivet en ordre.
  • Sidevisninger: Det samlede antal gange, en kunde har set en produktside.
  • Indtastet betaling: Det samlede antal gange, en kunde har påbegyndt betalingsprocessen.
  • Købt: Det samlede antal gange, en kunde har foretaget et køb.
  • Interaktioner: Det samlede antal klik på hvert link til butiksfacade i mailen. Links, der tager kunder uden for din butik, spores ikke.

Se analyserapporten for din mailkampagne

1. Klik på Markedsføring i Shopify-administratoren.
  2. Under Aktiviteter i appen Installeret markedsføring skal du klikke på den e-mail, du ønsker at gennemgå analyserne for.
  3. I Kampagne sammendrag afsnittet, klik på Vis rapport under e-mail forhåndsvisningen.

Se specifikke data om, hvilke kunder der har udført bestemte handlinger

1. Fra din Shopify administrator, under Apps, naviger til Email.
  2. Under Oversigt, vælg e-mailkampagnen, du ønsker at få specifikke data for.
  3. I Præstation afsnittet, klik på data.

Du kan eksportere data fra e-mailkampagner, under Eksportér et kundesegment til en CSV-fil.

Vælg din mulighed for sporing af åbninger af mails

Sporing af åbninger viser dig, hvor mange abonnenter der har åbnet en mail, som du har sendt via Shopify Email. Hvis du klikker på parameteret, vises der også en liste over de modtagere, der har åbnet mailen. Sporing af åbninger er aktiveret som standard og giver dig en åbningsrate i rapportafsnittet af alle dine sendte Shopify Email-kampagner. Du kan deaktivere denne funktion, men du kan ikke se parameteret for åben pris, hvis du vælger denne mulighed.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Notifikationer
  3. Vælg Optimer sporing af åbninger (anbefalet), Spor alle åbninger af mails, Bed om samtykke eller DO NOT TRACK i afsnittet E-mailmarkedsføring.
  4. Klik på Gem.

Dine indstillinger for sporing af åbninger afgør, hvordan din Shopify-butik indsamler analyser af Shopify Email:

• Optimer sporing af åbninger (anbefalet): Shopify indsamler åbningsraten for dine kampagner med e-mailmarkedsføring og hjælper dig med at beskytte dit ry som afsender. Vælg denne indstilling for at afbalancere valg for beskyttelse af kundens data med indsamlingen af data.
  • Spor alle åbninger af mails: Antallet af abonnenter, som åbninger dine kampagner med e-mailmarkedsføring, indsamles. Dette kaldes også for "åbningsrate". Denne indstilling giver dig den mest detaljerede rapportering af din åbningsrate.
  • Søg om samtykke: Abonnenter kan tilvælge sporing ved at klikke på Tilmeld dig sporing af åbnede mails i sidefoden af dine kampagner med e-mailmarkedsføring. Antallet af abonnenter, der åbner dine mails, kendt som åbningsraten, bestemmes på baggrund af antallet af abonnenter, der har tilmeldt sig, kombineret med det samlede mailengagement, f.eks. klik på links.
  • DO NOT TRACK: Åbningsraten for dine mails rapporteres ikke. Andre analyser af dine kampagner med e-mailmarkedsføring, som f.eks. antallet af klik fra abonnenter, indsamles stadig.

Hvis en kunde modtager en mail fra dig, men besøger din butik direkte via en anden fane eller et andet browservindue eller besøger din butik på et senere tidspunkt i stedet for at klikke på linket i mailen, afspejles denne adfærd ikke i din analyse for Shopify Email.