Shop Pay Afbetaling – ofte stillede spørgsmål

Brug denne side til at få svar på ofte stillede spørgsmål fra webshopejere.

Er der nogen ekstra omkostninger for kunder?

Der er ingen ekstra gebyrer, rentesatser eller gebyrer for sen betaling ved ratebetalinger, der opdeles i fire betalinger, der falder hver anden uge.

Rentesatserne for rateordrer, som betales i månedlige betalinger, varierer fra 10-36 % ÅOP.

Kan jeg tilbyde Shop Pay Afbetaling i min detailforretning?

Ja. Hvis du sælger på en detaillokation med Shopify POS, kan du tilbyde Shop Pay Afbetaling til fysisk betaling. Priser og kvalificerede købsbeløb for rater i butikken er de samme som online. Få mere at vide om, hvordan du opsætter Shop Pay Afbetaling for POS.

Påvirker brugen af Shop Pay Afbetaling mine kunders kreditvurdering?

Dine kunders kreditvurdering påvirkes ikke, hvis de vælger at betale deres ordre i fire rater, der falder hver anden uge.

Hvis din kunde vælger at betale sin ordre i månedlige betalinger, og ikke foretager en betaling til tiden, kan vedkommendes kreditvurdering blive påvirket. Det er kun de månedlige betalingsmuligheder, der kan påvirke en kundes kreditvurdering.

Får jeg Shop Pay Installments-transaktionsgebyrer retur, når jeg udsteder en refusion?

Nej. Når du refunderer en ordre, der er oprettet via Shop Pay Afbetaling, sendes betalingen tilbage til kunden. Shop Pay Afbetaling-transaktionsgebyret sendes ikke tilbage til dig, når du udsteder en refusion. Få mere at vide om, hvordan du opretter returneringer og refusioner.

Hvad sker der, hvis en kunde åbner en tvist for en ordre, der er betalt med Shop Pay Afbetaling?

En kunde kan åbne en tvist med Affirm for en rateordre op til 60 dage efter, at du har registreret betalingen. Hvis en kunde indsender en tvist, vil Affirm sende en mail til Shopify-butiksejeren. Du får ikke besked via Shopify-administratoren.

Hvis du modtager en mail fra Affirm om en tvist, har du 15 dage til at besvare mailen direkte med de beviser, som du ønsker at indsende. Derefter vil Affirm løse tvisten (inden for endnu en periode på 15 dage). Affirm tilbageholder det omstridte beløb i perioden på 30 dage, indtil tvisten er blevet løst.

Hvis tvisten afgøres til din fordel, vil beløbet blive indsat på den bankkonto, som du bruger til Shopify Payments.

Hvis Affirm afgør tvisten til kundens fordel, vil det omstridte beløb blive returneret til kunden. Hvis kunden refunderes, sker dette uden ekstra omkostninger for dig.

Kan jeg justere det prisinterval, der er tilgængeligt for Shop Pay Afbetaling-ordrer?

Nej. Shop Pay Afbetaling er kun tilgængelig for ordrer mellem 50 og 20.000 USD, inklusive rabatter, levering og afgifter.

Kan jeg vælge, hvilke produkter Shop Pay Afbetaling er tilgængeligt for?

Nej. Shop Pay Afbetaling kan ikke tilpasses til hvert enkelt produkt, da Shop Pay Afbetaling er tilgængeligt for alle produkter i din butik, som falder inden for det kvalificerede prisinterval (eksklusive gavekort og abonnementsprodukter).

Kan kunder købe gavekort ved hjælp af Shop Pay Afbetaling?

Nej. Kunder kan ikke købe gavekort ved hjælp af Shop Pay Afbetaling.

Kan kunder købe abonnementsprodukter ved hjælp af Shop Pay Afbetaling?

Nej. Kunder kan ikke købe abonnementsprodukter ved hjælp af Shop Pay Afbetaling.

Hvordan kan jeg hjælpe mine kunder, hvis de har spørgsmål til brugen af Shop Pay Afbetaling eller oplever problemer?

• Hvis en kunde har spørgsmål vedrørende sit lån, foretagelse af en betaling eller administration af sin konto, kan du give vedkommende et link til Hjælp til Afbetaling.
  • Hvis en kunde har spørgsmål vedrørende Shop Pay eller Shop-appen, kan du give vedkommende et link til Ratebetaling med Shop Pay.

Hvordan modtager jeg betaling?

Når du har registreret betalingen for en ordre, der er afgivet ved hjælp af Shop Pay Afbetaling, modtager du den fulde betaling for din ordre inden for 1-3 arbejdsdage, eksklusive det gebyr, der pålægges for brug af Shop Pay Afbetaling. Du skal ikke opkræve betaling fra dine kunder.

Affirm er ansvarlig for at opkræve ratebetalinger fra dine kunder. Du bliver betalt af Affirm, og dine udbetalinger sendes til den samme bankkonto, som du bruger til Shopify Payments. Tilpassede udbetalingsplaner påvirker ikke Shop Pay Afbetaling-udbetalinger.

Få mere at vide om modtagelse af udbetalinger via Shopify-udbetalinger.