Angiv dine præferencer for webshoppen

Du kan redigere titlen og metabeskrivelsen for din webshop, tilføje sporingskoder og aktivere en adgangskodeside på siden Præferencer.

Rediger titel og metabeskrivelse for din startside

Du kan angive sidetitel og metabeskrivelse for din webshops startside. De bliver vist i søgemaskineresultaterne. Brug beskrivende tekst og søgeord til at forbedre søgemaskinerangeringen for din webshop. Få mere at vide om søgemaskineoptimering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i Shopify-administrator

2. Angiv en titel og en metabeskrivelse for din butik i afsnittet Titel og metabeskrivelse.

3. Klik på Gem.

Tilføj sporingsoplysninger for Google Analytics

Google udfaser Universal Analytics i juli 2023 og erstatter den med Google Analytics 4 (GA4). Du kan få mere at vide om Google Analytics, under Sådan opsætter du Google Analytics 4.

Tilføjelse eller fjernelse af adgangskode til din webshop

Du kan begrænse de besøgendes adgang til din webshop ved at aktivere adgangskodesiden i sektionen Adgangskodebeskyttelse. Adgangskodesiden er en landingsside, der kræver, at alle besøgende skal angive en adgangskode for at kunne besøge din webshop. Hvis du ønsker, at kunderne skal have adgang til din webshop, kan du give dem adgangskoden dertil.

Få mere at vide om, hvordan du tilføjer, fjerner og tilpasser adgangskodesiden.

Beskyt din webshop med Google reCaptcha

Google reCaptcha hjælper med at analysere de besøgendes adfærd i din webshop med henblik på at blokere spam fra botter. Google reCaptcha minimerer også friktionen for reelle brugere ved at eliminere CAPTCHA-udfordringer og er som standard aktiveret i alle Shopify-butikker.

Google reCaptcha kan vises på følgende placeringer i din webshop:

• i formularer til kontakt og kommentarer
  • på sider til login, oprettelse af konto og gendannelse af adgangskode

Du kan få mere at vide om redigering af Google reCaptcha i temaer på Shopify.dev.

Aktivér eller deaktiver reCaptcha i webshop

Google reCAPTCHA v3 er som standard aktiveret i alle Shopify-butikker. Alle besøgende kan få oplysninger om reCAPTCHA. reCAPTCHA v3 overvåger løbende de besøgendes adfærd for at vurdere, om de er mennesker eller bots.

hvis reCAPTCHA v3 ikke kan afgøre, om en besøge er en bot, bruger den v2 reCAPTCHA-flowet og beder den besøgende om at bevise, at denne er et menneske ved at klikke på et afkrydsningsfelt.

Google reCaptcha-logoet vises på den placering, hvor det er aktiveret:

reCaptcha-logo

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Online storeApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Præferencer.

5. Du kan markere eller fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet for at aktivere eller deaktivere Google reCaptcha på denne placering, i afsnittet Spambeskyttelse:

Google reCaptcha på formularer til kontakt og kommentarer

Brug Google reCaptcha på kontaktformularer og blogkommentarer for at minimere indgående spam fra botter. Google reCaptcha er som standard aktiveret for alle Shopify-butikker.

Når Google reCAPTCHA er aktiveret, vil kunder, der skriver flere kommentarer eller angiver kommentarer fra en mailadresse, som Google anser for at være mistænkelig, blive videresendt til siden, hvor de skal gennemføre aktiviteten “Ikke en robot”.

Google reCaptcha for sider til login, oprettelse af konto og gendannelse af adgangskode

Brug Google reCaptcha til loginsider, sider til oprettelse af konti og formularer til gendannelse af adgangskoder, så du kan minimere uønsket trafik i din webshop. Google reCaptcha er som standard aktiveret for alle Shopify-butikker.

Når Google reCaptcha er aktiveret, skal alle kunder, der gentagne gange forsøger at logge ind, oprette en konto eller nulstille deres adgangskoder, angive en CAPTCHA for at sikre, at de er gyldige brugere.