Opsæt lokale valutaer

Når du opretter et nyt marked med et enkelt land, angives grundvalutaen for dette marked til valutaen i landet eller området. Hvis valutaen ikke understøttes, angives markedets grundvaluta til din butiks grundvaluta.

Når du opretter et marked med flere lande, angives standardgrundvalutaen for dette marked til din butiks grundvaluta. Lokale valutaer er aktive, hvilket betyder, at hvert enkelt land eller område i markedet med flere lande kan se deres priser i standardvalutaen for landet eller området. Hvis det er nødvendigt, kan du deaktivere lokale valutaer for markeder med flere lande og derefter angive valutaen for alle lande og områder i dette marked med flere lande. Når du har deaktiveret lokale valutaer, vil alle kunder i dette marked se og betale i den ene valuta, som du selv kan vælge.

Lokale valutaer skal deaktiveres for at kunne opsætte en manuel vekselkurs for et marked.

Administrer lokale valutaer for markeder med flere lande

Når du opretter et marked med flere lande, er lokale valutaer aktiveret som standard. Hvis lokale valutaer er deaktiveret i et marked, kan du aktivere lokale valutaer igen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Markeder i Shopify-administrator.
  2. Klik på det marked, hvor du vil justere indstillingerne for den lokale valuta.
  3. Klik på Produkter og priser.
  4. Fuldfør et af følgende trin i afsnittet Priser:

• Hvis du vil aktivere lokale valutaer, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis priserne til kunderne i deres lokale valuta.
    • Hvis du vil deaktivere lokale valutaer, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Vis priserne til kunderne i deres lokale valuta og derefter klikke på Deaktiver. Når lokale valutaer er deaktiveret, vil alle kunder på dette marked se priser i dette markeds basisvaluta.
  5. Klik på Gem.

Når der er opsat lokale valutaer, skal du videresende dine kunder til den webadresse, der matcher deres sprog- og lokationsindstillinger.