Bekræft ejerskab

Hvis du får at vide, at et tredjepartsdomæne er knyttet til en anden butik, skal du bekræfte ejerskabet af domænet for at kunne knytte domænet helt til din butik. Du kan bekræfte domænet automatisk eller manuelt.

Det kan tage op til 48 timer, før dit domæne er blevet bekræftet. Når det er blevet bekræftet, angives det som tilknyttet på siden Domæner.

Bekræft domæne automatisk

Hvis du har købt dit domæne fra Google Domains, GoDaddy eller 1&1 IONOS, kan du knytte dit domæne til Shopify automatisk. Når du knytter dit tredjepartsdomæne til Shopify automatisk, vil domænes ejerskab blive kontrolleret.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Angiv dit domæne, som f.eks. johns-apparel.info, og klik derefter på Næste.
  4. En besked, der fortæller, at domænet allerede er knyttet til en anden Shopify-butik. Klik på Tilknyt automatisk.
  5. Du bliver bedt om at logge ind hos udbyderen af dit tredjepartsdomæne og give dit samtykke til, at domæneudbyderen må føje TXT-posten til dine domæneindstillinger.
  6. Følg prompterne fra udbyderen af dit tredjepartsdomæne.
  7. Når dette er fuldført, vil du blive sendt tilbage til domænesiden, og bekræftelsen af dit domæne vil herefter påbegynde. Når dette er fuldført, vil domænet blive angivet som tilknyttet på siden Domæner.

Bekræft domæne manuelt

Hvis du vil bekræfte domænets ejerskab manuelt, skal du føje en unik TXT-post til domænets DNS-indstillinger (Domain Name System).

Inden du går i gang, skal du kontrollere, at udbyderen af tredjepartsdomæner er korrekt opsat til tilknytning med Shopify.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt eksisterende domæne.
  3. Angiv dit domæne, som f.eks. johns-apparel.info, og klik derefter på Næste.
  4. En besked, der fortæller, at domænet allerede er knyttet til en anden Shopify-butik. Klik på Tilknyt manuelt. Hvis denne besked ikke vises, føjes domænet ikke til en anden Shopify-butik, og du kan følge de almindelige trin til tilknytning af domænet.
  5. Kopiér den unikke TXT-postværdi.
  6. Åbn en ny browserfane, gå til domæneudbyderens website, og log ind på din konto.
  7. Find DNS-indstillingerne eller området til domæneadministration. Hvis du har brug for hjælp til at finde dine DNS-indstillinger, skal du kontakte din udbyderen af dit tredjepartsdomæne.
  8. Tilføj en TXT-post med navnet shopify_verification, og indsæt derefter den unikke TXT-postværdi. Hvis du tilknytter et underdomæne, indeholder TXT-navnet et punktum og navnet på dit underdomæne efter shopify_verification. Hvis dit underdomæne f.eks. er shop.johns-apparel.info, vil dit TXT-navn være shopify_verification.shop.
  9. Gå tilbage til fanen med Shopify-indstillingerne for dit Domæne, og klik på Bekræft tilknytningen:
    • Hvis tilknytningen af dit domæne fuldføres, vises domænet som tilknyttet på siden Domæner.
    • Hvis bekræftelsen af dit domæne mislykkes, kan du enten klikke på Bekræft tilknytningen igen eller på Tilføj domænet alligevel. Hvis du vælger Tilføj domænet alligevel, vises banneret Bekræfter på siden Domæner. Hvis tilknytningen af dit domæne fuldføres, vises domænet som tilknyttet på siden Domæner.