Manuel import af lister over kontakter fra MailChimp

Denne guide forklarer, hvordan du kan importere kontakter manuelt fra MailChimp til Shopify.

Eksportér lister over kontakter fra MailChimp

Inden du kan importere dine kontakter til Shopify, skal du først eksportere dem fra MailChimp.

Ryd op i filen

Når du har eksporteret dine kontakter fra MailChimp, vil du have en ZIP-fil, der er gemt på din computer. Denne ZIP-fil indeholder en CSV-fil med en liste over medlemmer, der abonnerer. Hvis der er nogen af dine kontakter, som har opsagt abonnementet, vil du have en anden CSV-fil med en liste over medlemmer, som har opsagt abonnementet. Du skal pakke ZIP-filen ud og derefter rydde op i CSV-filerne for at gøre dem klar til import.

Fremgangsmåde:

1. Upload CSV-filen til Google Sheets.
  2. I dit regneark skal du kun beholde følgende kolonneoverskrifter og slette de øvrige.

• Mailadresse
    • Fornavn
    • Efternavn
    • Telefonnummer
    • Firma
  3. Omdøb følgende kolonneoverskrifter, og kontrollér, at der ikke er mellemrum på nogen side af teksten:

• Fra Mailadresse til Email
    • Fra Telefonnummer til Phone
  4. Tilføj en ny kolonneoverskrift med navnet Accepts Email Marketing, og angiv værdier i denne kolonne for hver kunde i henhold til følgende kriterier:

• Hvis dit filnavn begynder med subscribed_members, skal du indtaste yes for alle kunder.
    • Hvis dit filnavn begynder med nonsubscribed_members, skal du skrive no for alle kunder.
  5. Tilføj en nyt kolonneoverskrift med navnet Accepts SMS Marketing, og angiv værdierne yes eller no for hver kunde.

6. Eksportér filen til din computer i CSV-format.

Importér filen til Shopify

Når du har ryddet op i dine CSV-filer, skal du importere hver af disse filer til din Shopify-butik for at fuldføre importen.

Fejlfinding

Fejl, der er fundet i CSV-sidehoved

Hvis du støder på fejlen Error found in CSV header, når du importerer din CSV-fil til Shopify, betyder det, at navnene på kolonneoverskrifterne ikke matcher. Bekræft, at navnene på kolonneoverskrifterne i din CSV-fil matcher de påkrævede navne.