Tilpasning af dine betalingskonfigurationer med apps

Du kan tilpasse din betalings-, takke- og ordrestatussider med apps. Appudviklere og Shopify-partnere udvikler apps og udgiver dem derefter i Shopify App Store. Du kan installere offentligt tilgængelige apps, oprette en tilpasset app med din udvikler eller ansætte en Shopify-partner.

Når du har installeret en app i din Shopify-administrator, kan du føje den til dine betalings-, takke- og ordrestatussider ved hjælp af betalings- og kontoeditoren. Nogle betalingsapps kan kun føjes til specifikke områder af dine sider.

App-tilgængelighed

Nogle apps, der tilpasser betalingsprocessen, herunder takke- og ordrestatussiderne, er tilgængelige for virksomheder, der har et Basic Shopify-abonnementet eller derover.

Tabel, der sammenligner, hvilke betalingsapps der er tilgængelige for de forskellige Shopify-abonnementer.
Apptype Basic Shopify-abonnement eller derover Shopify Plus
Apps udviklet med appudvidelser til webpixel
Apps udviklet med appudvidelser efter køb
Offentlige apps bygget med Shopify Functions
Tilpassede apps, der er udviklet med Shopify Functions
Apps udviklet med grænsefladeudvidelser til takke- og ordrestatussiderne
Apps udviklet med grænsefladeudvidelser til informations-, leverings- og betalingssider

Installer en app

Hvis der er yderligere funktioner, som du vil føje til din betalings-, takke- og ordrestatusside, skal du undersøge apps, som kan yde dig disse funktioner. Appudviklere og Shopify-partnere kan udvikle tilpassede apps til dig, eller du kan installere tredjepartsapps i Shopify App Store.

Trin:

1. Gå til Shopify App Store, og søg efter en betalingsapp, der passer til din virksomhed.
  2. Klik på Tilføj app.
  3. Klik på Installer app.

Føj en installeret app til dine sider

Når du har installeret din app, skal du føje den til dine sider ved hjælp af betalings- og kontoeditoren. Nogle apps kan kun føjes til specifikke områder af betalingsprocessen. Der er en grænse på 3 apps pr. fremhævet område.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Vælg den side, hvor du vil tilføje appen, i den øverste menubjælke.

4. Klik på ⊕ Tilføj appblok.

5. Klik på den app, du vil føje til betalingsprocessen, i afsnittet Apps, der er tilgængelige for denne side. Appen placeres automatisk i det anbefalede område på siden.

6. Klik på Gem.

Flyt og placer en app

Du kan flytte og placere en app i blokkene på en given side. Nogle apps kan kun placeres på bestemte områder af en side. De utilgængelige områder er gråtonede, når du forsøger at trække og slippe appen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Find den app, du vil flytte.

4. Klik og træk ⠿-ikonet ud for en app, og flyt appen til et andet område.

5. Klik på Gem.

Konfigurer en app

Du kan tilpasse indstillingerne for en app. Alle apps har unikke indstillinger, som du kan tilpasse. Appindstillingerne defineres af den udvikler eller partner, der udvikler appen. Hvis du har dit eget udviklingsteam, kan du angive hvilke indstillinger, du selv vil kunne tilpasse.

Hvis du f.eks. bruger en app, der giver dig mulighed for at oprette et tilpasset banner, kan du tilpasse bannerets titel, beskrivelse og status.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Klik på den app, du vil konfigurere.

4. Tilpas appens indstillinger.

5. Klik på Gem.

Sådan administrerer du appens adfærdsstyring

Når du konfigurerer appen, kan du også administrere appens adfærdsstyring. Denne styring giver dig mulighed for at gøre følgende:

Noget styring er muligvis ikke tilgængeligt, men dette afhænger af den app, som du konfigurerer.

Giv en app tilladelse til at blokere betalingsprocessen

Du kan vælge, at en app skal blokere betalingsprocessen og afvise en ordre, hvis en kunde angiver ufuldstændige eller ugyldige oplysninger i appen.

Du kan f.eks. have en app, der tilføjer et afkrydsningsfelt i betalingsprocessen, som kunderne skal vælge. Hvis du giver denne app mulighed for at blokere betalingsprocessen, og din kunde ikke vælger afkrydsningsfeltet, vil kundens ordre automatisk blive afvist.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Klik på den app, du vil konfigurere.

4. Vælg Giv appen tilladelse til at blokere betaling i afsnittet Adfærd i betalingsprocessen i sidebjælken til højre.

5. Klik på Giv appen tilladelse til at blokere betaling.

6. Klik på Gem.

Inkluder en app i hurtigere betaling

Du kan vælge, om du vil inkludere en app i dine hurtigere betalinger, som f.eks. Shop Pay. Du kan også give appen tilladelse til at gennemtvinge visningen af skjulte afsnit i hurtigere betalinger helt automatisk.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Klik på den app, du vil konfigurere.

4. I afsnittet Adfærd i betalingsprocessen skal du vælge Inkluder app i hurtige betalingsprocesser.

5. Valgfrit: Vælg udvid automatisk afsnit for at vise appen for at vise lukkede afsnit.

6. Klik på Gem.

7. Valgfrit: Hvis du vil se en forhåndsvisning af, hvordan en hurtigere betaling vises i din butik, skal du klikke på betalingsikonet i øverste højre hjørne af betalingseditoren.

Føj funktioner til efterkøbssiden i betalingsprocessen

Du kan tilføje funktioner, som f.eks. spørgeskemaer eller tilbud om mersalg, til din kundeoplevelse efter køb ved hjælp af efterkøbsapps. Disse apps tilføjer indhold, når din kunde har gennemført sin betaling, men inden kunden ser siden med sin ordrebekræftelse.

Hvis du vil tilføje funktioner på din efterkøbsside, skal du installere og konfigurere en betalingsapp og derefter vælge denne app i dine betalingsindstillinger for at bruge den på efterkøbssiden.

Du kan kun bruge én betalingsapp ad gangen til at tilføje efterkøbsfunktioner. Hvis du har installeret mere end én efterkøbsfunktion, skal du vælge den app, du vil bruge, i dine betalingsindstillinger.

Installer en betalingsapp for at tilføje efterkøbsfunktioner

Hvis du vil tilføje funktioner på din efterkøbsside, skal du bruge en tredjepartsapp, der understøtter efterkøbsfunktioner ved betaling.

Kontakt appudvikleren, hvis du har brug for hjælp til en tredjepartsapp.

Trin:

1. Gå til Shopify App Store, og søg efter de efterkøbsapps, der passer til din virksomhed.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.
  4. Gå til afsnittet Apps i din Shopify-administrator, og tryk derefter på navnet på din betalingsapp.
  5. Angiv eventuelle obligatoriske konfigurationsindstillinger.

Vælg en app, du vil bruge på din efterkøbsside

Når du har installeret og konfigureret en betalingsapp, skal du vælge denne app i dine betalingsindstillinger for at bruge den på efterkøbssiden.

Du kan også ændre den valgte app i dine indstillinger for betalingsprocessen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Vælg den betalingsapp, du vil bruge, i afsnittet Efterkøbsside.

Fjern en app

Du kan fjerne en app fra betalingsprocessen. Hvis du ønsker at fjerne en app helt fra Shopify-administrator, skal du afinstallere appen.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.

2. Klik på Tilpas ud for den betalingskonfiguration, du vil tilpasse, i afsnittet Konfigurationer.

3. Klik på den app, du ønsker at fjerne fra betalingsprocessen.

4. Klik på Fjern appen fra betalingsprocessen.