Transport Layer Security (TLS)

Shopify gebruikt Transport Layer Security (TLS) om alle verbindingen met je Shopify-beheercentrum en je winkel te beveiligen.

Transport Layer Security (TLS) is een versleutelingsprotocol dat wordt gebruikt om de communicatie via internet te beveiligen. Wanneer een hangslotpictogram wordt weergegeven in de adresbalk van je browser naast een URL die begint met https://, wordt er TLS gebruikt voor de verbinding. TLS is van toepassing op alle verbindingen met Shopify, inclusief je eigen verbindingen en de verbindingen van je klanten. Shopify ondersteunt versie TLS 1.2 en hoger van het TLS-protocol.

Hoewel TLS het oudere SSL-protocol (Secure Sockets Layer) heeft vervangen, worden de termen TLS en SSL nog steeds als synoniemen gebruikt. Met andere woorden, een SSL-certificaat is eigenlijk een TLS-certificaat.

Zie voor meer informatie Beveiligde verbindingen met je Shopify-winkel inschakelen.