Administrere POS-apper

Med POS-grensesnittutvidelser kan du bruke apper til å forbedre og personalisere handelsopplevelsen for Shopify POS.

Noen utvidelser bruker for eksempel enhetsskanneren til å gjennomføre lagertellinger, skanne lojalitets- eller ansattkort for rabatter eller motta produkter i butikk.

Du kan bruke innstillingene for grensesnittutvidelser i POS-salgskanalen for å administrere utvidelser på tvers av butikklokalisasjoner.

Det finnes flere alternativer utviklere kan bruke for å tilpasse Shopify POS-appen. Finn ut mer om å utvide mulighetene i Shopify POS fra Shopifys utviklerdokumentasjon.

Installer apper med POS-grensesnittutvidelser

Du finner alle apper som bruker POS-grensesnittutvidelser i Shopify App Store fra siden Fungerer med Shopify POS-samlingen.

Trinn:

1. Klikk på Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk på Shopify App Store, og søk etter typen app du leter etter.

3. Klikk på Filtrer, og velg deretter Fungerer med Shopify POS.

4. Klikk på Legg til app for å installere den.

Aktivere apper med POS-grensesnittutvidelser

Hvis en app er utviklet med POS-grensesnittutvidelser, kan appen aktiveres for alle enheter og lokalisasjoner.

For å gjennomføre disse trinnene må du ha en app som bruker POS-grensesnittutvidelser installert i administrator.

Trinn:

1. Klikk på Salgskanaler > Point of Sale fra Shopify-administrator.
  2. Innstillinger > POS-apper.
  3. Klikk på appen du ønsker å aktivere POS-grensesnittutvidelser for.
  4. Klikk på Legg til i seksjonen Smart-rutenett.

Legg til POS-grensesnitthandlingsutvidelser i Shopify POS

Noen POS-apper kan bruke en handlingsutvidelse for å tilføre ytterligere funksjonalitet i flere flater i Shopify POS. Handlingsutvidelser kan legges til på etterkjøpsskjermen i Shopify POS. Hvis en app støtter handlingsutvidelser, kan du aktivere utvidelsen og velge hvilke lokalisasjoner du ønsker at handlingsutvidelsen skal vises for.

Hvis du for eksempel bruker en app som støtter handlingsutvidelser, kan du velge å legge til appens grensesnittutvidelse på etterkjøpssiden i Shopify POS for å gi tilgang til appens grensesnittutvidelsesfunksjoner der personalet har bruk for dem.

Trinn:

1. Klikk på Salgskanaler > Point of Sale fra Shopify-administrator.
  2. Innstillinger > POS-apper.
  3. Klikk på appen du ønsker å aktivere POS-grensesnitthandlingsutvidelsen for.
  4. Klikk på Legg til i seksjonen Ytterligere områder.