Konfigurere fraktpriser i lokal valuta

Når du konfigurerer faste fraktpriser i et internasjonalt marked kan du velge å bruke butikkens grunnvaluta eller den lokale valutaen for dette markedet. Hvis du velger det lokale alternativet, vil kassen vise fraktpriser i kundens lokale valuta.

Du er for eksempel en forhandler med et primært marked for Canada og har et stort europeisk marked du sender til. Du kan velge å sette opp og annonsere lokaliserte fraktpriser for det europeiske markedet, som 15 EUR fastpris frakt, eller gratis frakt med et minimumskostnader på 200 EUR. For kunder i det europeiske markedet viser kassen de annonserte fraktprisene i sin lokale valuta.

Valutaen du velger vil gjelde for produktprisen og handlekurvverdibetingelsene du har satt opp.

En av følgende må være oppfylt for å legge til faste fraktpriser i lokal valuta:

• Fraktsonen må bare inneholde ett enkeltland.
  • Alternativt, hvis flere land ligger i én fraktsone, må de alle dele samme valuta.

På denne siden

Forhåndsvis konverteringer

Du kan forhåndsvise resultatene av eventuelle konverteringer som gjelder de faste fraktprisene.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Markeder fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på markedet du vil forhåndsvise.
  3. Klikk på Frakt.
  4. Klikk på landet eller område for å vise hvilke fraktpriser som gjelder for øyeblikket.
  5. Klikk på Administrer i frakt for å se gjennom både den lokale prisen og det konverterte beløpet i butikkens grunnvaluta.
Fremheve hvor man forhåndsviser konverteringer for bestemte markeder

Du kan velge å fortsette å angi fraktpriser i butikkens grunnvaluta (ikke lokalisert). Disse prisene blir automatisk konvertert for å dekke kostnadene dine.