Tilgangsalternativer for egendefinerte data

Tilgangsalternativer hjelper deg med å justere hvilke områder i butikken din som kan vise de tilpassede opplysningene dine i Butikkfronten.

Ved å aktivere butikkfronttilgang kan du bruke metafeltet eller metaobjektet for butikkfronten i Online Store 2.0-temaredigeringsprogrammet, gjennom Liquid, med dynamiske kilder eller med egendefinerte butikkfronter og Hydrogen.

Aktiver eller deaktiver tilgang til butikkfronter

Du kan aktivere eller deaktivere tilgang til butikkfronter for metafelter og metaobjekter.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Egendefinerte data i Shopify-administrator.
  2. Klikk på den delen av butikken som har metafeltet eller metaobjektet du ønsker å endre tilgangsalternativer for.
  3. Klikk på metafeltet eller metaobjektet.
  4. Veksle Butikkfronter til på eller av i seksjonen Tilgang.
  5. Klikk på Lagre.

Er du klar til å begynne å selge med Shopify?