Tilpasse kassestilen

Hvis du selger produkter gjennom en nettbutikk, kan du tilpasse stilen på betalingssidene i redigeringsprogrammet for kasse og kontoer. Du kan legge til firmalogo, endre farger eller velge en ny skrifttype slik at kassen passer til virksomheten.

Noe av merkevarebyggingen du velger for betalingssidene gjelder også for nye kundekontosider.

Hensyn ved tilpasning av stilen i kassen

Før du tilpasser kassestilen, bør du gå gjennom følgende vurderinger:

• Området Konfigurasjoner i seksjonen Kasseinnstillinger i administrator er skjult inntil du har valgt et abonnement og opprettet ditt første produkt.
  • Hvis du har Shopify Plus, kan du bruke Checkout Branding API til avanserte merkevaretilpasninger i kassen.
  • Hvis du trenger hjelp med å tilpasse utseendet til handlekurven og kassen, kan du leie inn en Shopify-partner. Finn ut mer om å leie inn en Shopify-partner.

• Selv om du kanskje vil legge til mye farge og interesse på betalingssidene dine, er det best å holde et enkelt design. Kundene dine bruker disse sidene til å angi frakt- og betalingsinformasjon, og du vil ikke distrahere dem eller gjøre informasjonen vanskelig å lese. Velg farger med høy kontrast og bilder som ikke tiltrekker seg oppmerksomhet fra ordene på siden.

Last opp et bakgrunnsbilde for banneret

Øverst på hver betalingsside vil butikknavnet ditt stå på et banner. Du kan endre bakgrunnsbildet på dette banneret. Velg et bilde som samsvarer med merkevaren din. For eksempel: Hvis du selger smykker, kan et bilde av fargerike perler være en god match. Bannerbilder ser best ut med en oppløsning på 1000 x 400 piksler.

Trinn:

Du kan legge til butikkens logo på betalingssiden. Hvis du bruker et bannerbilde, legges logoen på dette. Du kan justere logoen til venstre, høyre eller midt i bannerområdet på betalingssidene.

Trinn:

Legg til et bakgrunnsbilde eller -farge i hovedinnholdsområdet

Du kan legge til et bakgrunnsbilde eller en farge i hovedinnholdsområdet på kassesidene. Dette er området der kundene kan oppgi leverings- og betalingsinformasjon, så du må sikre at feltene er lett lesbare mot bakgrunnen.

Du kan ikke legge til både et bakgrunnsbilde og en farge.

Trinn:

Endre farge på skjemafelter

Du kan endre fargen på feltene for å gjøre dem hvite eller gjennomsiktige. Du vil kanskje gjøre feltene gjennomsiktige, slik at bakgrunnsbildet er synlig. Sørg for at teksten i feltene er lesbar.

Trinn:

Legg til et bakgrunnsbilde eller en farge i bestillingssammendraget

Når en kunde klikker på Vis bestillingsoversikt på en kasseside, vises en liste over produktene de kjøper. Du kan legge til et bakgrunnsbilde eller en farge i bestillingsoversikten. Du kan klikke på Vis bestillingssammendrag i forhåndsvisningen i temaredigeringsprogrammet for å sikre at du er fornøyd med måten bestillingsoversikten vises på.

Trinn:

Endre eller fjern et bilde fra bestillingssiden

Du kan endre eller fjerne bildene du legger til på bestillingssiden.

Trinn:

Klikk på Endre > Fjern bilde for å fjerne et bilde. Dette sletter ikke bildet fra Shopify.

Legg til bildealternativtekst

Når du har lagt til bilder i kassesidene, kan du legge til alternativ billedtekst. Denne teksten kan bidra til økt tilgjengelighet og SEO. Finn ut mer om søkemotoroptimalisering.

Trinn:

1. Klikk på Rediger på bildet du vil legge til alternativtekst for.
  2. Skriv inn alternativtekst for bildet under Alt. tekst. Velg en kort, beskrivende tittel for bildet.
  3. Klikk på Lagre.

Endre skrifttypen på betalingssiden

Du kan velge fra en liste over skrifttyper for å tilpasse betalingssiden. Du kan ikke endre tekstfargen på betalingssiden.

Trinn:

Endre knapp og aksentfarger på betalingssiden

Du kan endre farge på knapper, feilmeldinger og aksenter, som for eksempel koblinger, på kassesidene. Hvis du endrer farge, må du sikre at teksten er lett lesbar mot bakgrunnen i hovedinnholdsområdet og bestillingsoversikten.

Trinn:

Endre kasseoppsett

Som standard er kasseoppsettet i butikken stilt inn til betaling på én side. Du kan bytte mellom betaling på én side og betaling på tre sider fra Shopify-administrator. Gå gjennom forskjellene mellom betaling på én side og betaling på tre sider før du endrer oppsett i kassen.

Når du endrer kasseoppsett, vises ikke forhåndsvisningen i kassen og kontoredigeringsprogrammet i sanntid. Når du har lagret endringene, kan du gå til kassen i butikkfronten for å se det nye kasseoppsettet.

Trinn:

Legg til appblokker på kassesidene

Du kan legge til funksjoner som egendefinerte bannere eller lojalitetsbelønninger i betalingsopplevelsen for kunder ved hjelp av appblokker. Noen betalingsapper, inkludert de som tilpasser informasjons-, frakt- og betalingssider i kassen, er bare tilgjengelig for forhandlere med Shopify Plus-abonnementet. Se tilgjengelighet for kasseapper når du velger en app du vil legge til i kassen.

Finn ut mer om tilpasning av kassekonfigurasjoner med apper.