Toiminta Shopify Partnerien kanssa

Shopify Partner­ohjelmassa on mukana kehittäjiä ympäri maailman. He kehittävät verkkosivustoja, sovelluksia ja teemoja, jotka auttavat sinua muokkaamaan kauppaasi.

Shopify-Shopify Partner ‑ohjelmassa on korkeat laatustandardit, ja Shopify Partnereiden on noudatettava Shopify Partner ‑ohjelman sopimusta. Jos Shopify Partner ei noudata Shopify Partner ‑ohjelman sopimusta, voidaan käytössä olevien käytäntöjen ja prosessien mukaisesti ryhtyä toimiin.

Jos Shopify Partner ei mielestäsi noudata Partner-ohjelman sopimusta, täytä Ilmoituslomake Partner-rikkomuksesta​.

Lue lisää Shopify Partnerien etsimisestä Partner Directorysta, kauppasi sovelluksista ja teemoista.