Maksun saaminen Shop Pay -maksuerin avulla tehdyistä tilauksista

Kun olet veloittanut maksun tilauksesta, joka on tehty Shop Pay -maksueriä käyttäen, saat täyden maksun (josta on vähennetty Shop Pay ‑maksuerien käyttöä koskeva maksu) tilauksestasi 1–3 arkipäivässä. Affirm huolehtii maksuerien maksujen veloittamisesta asiakkailtasi, eikä sinun tarvitse pelätä, että asiakkaat eivät maksa maksujaan.

Affirm maksaa sinulle, ja tulomaksut lähetetään samalle pankkitilille, jota käytät Shopify Payments ‑maksuja varten. Mukautetut tulomaksuaikataulut eivät vaikuta Shop Pay ‑tulomaksuerien maksuihin.

Jos tulomaksu suoritetaan viikonloppuna tai pyhäpäivänä, maksu saattaa näkyä tiliotteessa odottavana seuraavaan arkipäivään asti.

Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify Payoutsilla.

Shop Pay -maksuerien tarkasteleminen tulomaksuissasi

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulla kohtaan Asetukset.
  2. Valitse klikkaamalla Maksut.
  3. Klikkaa Shopify Payments ‑osiossa valintaa Näytä tulomaksut.
  4. Klikkaa Tapahtumat.
  5. Klikkaa Lisää suodattimia.
  6. Valitse Maksutapa ja valitse sitten Shop Pay -maksuerät.
  7. Klikkaa Valmis.