88 artikla

Ranskan hallitus on määrännyt, että 1.1.2018 alkaen kaikilla Ranskassa toimivilla ALV-velvollisilla kauppiailla on oltava sertifioitu tietojärjestelmä. Tällä lainsäädännöllä pyritään ehkäisemään veropetoksia.

Shopify antaa kauppiaille puitteet lain noudattamiseen, mutta jokaisen kauppiaan tilanne on ainutlaatuinen. On tärkeää konsultoida paikallisia lakiasiantuntijoita, jolloin voit varmistua siitä, että noudatat kaikkia paikallisia lakeja ja määräyksiä. Shopify ei lähetä verotietoja puolestasi, mutta tarjoamme tavan tietojen viemiseen itse asianmukaisessa muodossa. Verotietojen toimitustapa riippuu paikallisesta tai kansallisesta veroviranomaisesta.

Jotta olisit Ranskan artikla 88:n vaatimusten mukainen, sinun on ladattava ja täytettävä Loi Anti-Fraude TVA -asiakirja ja säilytettävä sitä arkistossasi. Tämä lomake julkaistiin alun perin elokuussa 2020, ja se on edelleen kelvollinen ladattavaksi ja toimitettavaksi.

Tällä sivulla

Veroasiakirjojen vieminen

Jos haluat viedä vaatimustenmukaisia tietueita, asenna Tietojen vientityökalu – verosäännöt ‑sovellus ja valitse kalenterivuosi, jonka haluat viedä. Viedyt tietueet lähetetään kaupan omistajan sähköpostiosoitteeseen. Vientisovellus lisää tarkastuksen allekirjoituksen jokaiseen tilaukseen ja todistaa, että tilaustietoja (kuten dataa ja kuitteja) ei ole muokattu.

Lue lisää artiklasta 88 ja Tietojen vientityökalu – verosäännöt ‑sovelluksesta.