Verkkotunnuksen kohteen muuttaminen

Voit muuttaa verkkotunnuksen kohdetta. Kohteiden muuttaminen on käytettävissä vain kaupoissa, jotka käyttävät mukautettuja Hydrogen-myyntipaikkoja.

Kohde voidaan määrittää verkkokauppaan tai Hydrogen-myyntipaikan tuotantoympäristöön tai mukautettuun ympäristöön.

Huomioitavaa verkkotunnuksen kohdetta muutettaessa

Ennen kuin muutat verkkotunnuksen kohdetta, tarkista seuraavat kohdat:

• Kohteen muuttaminen ei muuta verkkotunnuksen tyyppiä. Jos esimerkiksi verkkotunnuksen tyyppi oli redirect ennen kuin muutit kohdetta, se on edelleen jälkeenpäin redirect.
  • Jos muutat mukautetun verkkotunnuksen ensisijaisen verkkotunnuksen tietystä kohteesta toiseen kohteeseen, edellisen kohteen ensisijainen verkkotunnus muuttuu takaisin myshopify.com-verkkotunnukseksi. Jos esimerkiksi muutat kaupan johnsapparel.com verkkokaupasta mukautetuksi myyntipaikaksi, verkkokaupan ensisijainen verkkotunnus muuttuu takaisin johnsapparel.myshopify.com-verkkotunnukseksi.

Verkkotunnuksen kohteen muuttaminen

1. Siirry Shopify Administa kohtaan Asetukset > Verkkotunnukset.
  2. Klikkaa verkkotunnusta, jonka kohdetta haluat muuttaa.
  3. Klikkaa Muuta kohdetta.
  4. Valitse Kohde-luettelosta kohteen nimi.
  5. Jos Hydrogen on valittu, tee seuraavasti:

1. Valitse myyntipaikka Myyntipaikka-luettelosta.
    2. Valitse ympäristö Ympäristö-luettelosta.
  6. Klikkaa Tallenna.

Verkkotunnus osoittaa nyt valitsemaasi kohteeseen.