Tilpassede distributionstjenester

Med Shopify kan du bruge en distributionstjeneste, hvis det lager, du bruger, ikke kan behandle ordrer via mail. Hvis de har brug for yderligere kontakt, kan du ansætte en Shopify-partner til at udvikle en tilpasset app.

Aktivér en klargøringstjeneste

Fremgangsmåde:

Indstil dine produkter til at blive klargjort af din tilpassede tjeneste

Fremgangsmåde:

1. Gå ind på din butiks Produktside og vælg produktet, der skal klargøres af den tilpassede tjeneste.
  2. I afsnittet Lager skal du vælge den distributionstjeneste, du vil bruge, i rullemenuen Lagerbeholdningen genopfyldes på.
  3. Klik på Gem for at gemme dine ændringer.

Afsendelse af en anmodning om klargøring til din tilpassede klargøringstjeneste

Når du er klar til, at din tilpassede distributionstjeneste sender en ordre, skal du markere ordren som klargjort i din Shopify-administrator.

Sletning af en tilpasset klargøringstjeneste

Hvis du ikke længere ønsker at bruge en bestemt distributionstjeneste, skal du sørge for, at dine kunder ikke får tilbudt deres priser ved betaling. Hvis din konto hos distributionsstjenesten har et godt omdømme, kan du til enhver tid genaktivere tjenesten.