Sådan udelukker du henvisningsdomæner fra sporing i Google Analytics

Rapporten Henvisningstrafik i Google Analytics viser dig, hvilke websites der genererer trafik til din butik. Hvis din virksomhed f.eks. nævnes på en blog, og læserne klikker på et link for at se din webshop, er bloggen angivet som en trafikkilde til din butik.

Du kan muligvis se kilder, du ikke vil have medtaget i rapporten Henvisningstrafik. Hvis en kunde f.eks. starter betalingsprocessen og derefter vender tilbage til din webshop for at fortsætte med at shoppe, kan betalingssiden være angivet som en kilde.

Hvis du ser domæner, du ikke ville have medtaget, i rapporten Henvisningstrafik, skal du følge Googles vejledninger for at føje disse domæner til din liste med Udelukkelse af henvisning.

Overvej at føje følgende domæner til din liste med udelukkelse af henvisninger for at få det optimale ud af dine henvisningsdata:

• Din webshops primære domæne (såsom sofiahousewares.com)
  • Domænet for betalingsprocessen (checkout.shopify.com)
  • Shop Pay-domænet (shop.app)
  • Alle eksterne betalingstjenesteudbydere, du bruger (såsom paypal.com)