Tilføj, fjern eller rediger menupunkter i din webshop

Du kan føje menupunkter til dine webshopmenuer, når du skal opbygge navigation i din butik. Menupunkter er links til produkter, kollektioner, websider, blogopslag, politikker eller andre websites. Du kan også fjerne eller redigere menupunkter.

Du skal i de fleste tilfælde oprette en vare, før du kan føje et link til den. Du skal f.eks. Oprette en kollektion, før du kan føje den til en menu.

Hvis du sletter en ressource, du bruger i din webshops navigation, bliver alle tilknyttede menupunkter blive slettet. Hvis du f.eks. sletter en kollektion, du bruger til et menupunkt, der er på udsalg, vil både kollektionen og menupunktet blive slettet.

Du kan få vist og ændre din navigering i webshoppen fra siden Navigation i din Shopify-administrator.

Tilføj et menupunkt

Du kan tilføje menupunkter, som linker til følgende ressourcer:

• websider
  • kollektioner
  • produkter
  • blogs eller blogopslag
  • butikkens politikker
  • eksterne websites
  • maillinks

Fremgangsmåde:

Rediger et menupunkt

Når du redigerer dine menuer, tæller hver handling, såsom tilføj, rediger, slet og flyt, som en ændring. Når du har lavet 200 ændringer, vil alle yderligere handlinger være begrænsede, indtil du Gemmer dine menuændringer. Klik eller tryk på knappen Gem for at nulstille tælleren. Gem dine menuændringer ofte, så du ikke når grænsen for ændringer.

Fremgangsmåde:

Ret visningsrækkefølgen for menupunkter

Du kan få vist visningsrækkefølgen for menupunkter på siden Navigation. Menupunkterne vises i webshoppen i den rækkefølge, de er angivet i.

Fremgangsmåde:

Fjern et menupunkt

Du kan fjerne et menupunkt, så det slettes fra navigationen i din webshop. Når du fjerner et menupunkt, der har indlejrede menupunkter under sig i en rullemenu, fjernes de indlejrede menupunkter også, og rullemenuen fjernes fra navigationen i webshoppen.