Sådan opretter du en engrosforretning

Din adgangskodebeskyttede engrosforretning oprettes automatisk, når du føjer engrossalgskanalen til din Shopify-administrator.

Standardadressen for din engrosforretnings website bruger følgende format: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Du kan ændre domænet på siden Præferencer i engrossalgskanalen.

Tilføj engrossalgskanalen og opret din engrosforretning

Der oprettes automatisk en særskilt, adgangskodebeskyttet engrosforretning, når du tilføjer kanalen Engrossalg i din Shopify-administrator.

Overvejelser i forbindelse med oprettelse af en engrosforretning

Overvej følgende, før du opretter en engrosforretning:

• Din butik skal have Shopify Plus-abonnementet.
  • Du skal enten logge ind på din Shopify-administrator med Shopify-butiksejerens legitimationsoplysninger eller med en medarbejderkonto, der har tilladelserne Programmer og Indstillinger.

Fremgangsmåde:

Din engrosforretning bliver oprettet.

Gør følgende, når du har oprettet en engrosforretning:

Få mere at vide om, hvordan du opsætter din engrosforretning under vejledningen til engrosforretning.